Neti Sandu, horoscop 22 iulie 2020. Noroc mare pentru doua zodii

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul ne prezinta pricipalele previziuni ale zilei. Afla ce  se intampla cu zodia ta.

Ce spune Neti Sandu:

BERBEC

O sa va puteti aseza la casa voastra si sa deveniti parinti, sa va impliniti si acest vis, printre altele. O s-aveti initiative si veti da si de oameni care sa va sustina, sa va promoveze si o sa faceti progrese, nu gluma, sunteti turbo inca vreo cateva luni.

Publicitate

TAUR

E o perioada buna, din punct de vedere financiar, si o sa va permiteti o escapada turistica macar in week-end daca nu si in concediu. Poate organizati un eveniment cu mai putina lume decat aveati de gand si o sa faceti cumparaturi, poate comandati online ca sa nu va obositi prin magazine.

GEMENI

Poate va convinge un angajat sa colaborati la proiect care v-ar rotunji veniturile si ati avea stabilitate financiara. O s-aveti de completat niste acte, poate va trebui sa le reactualizati pe unele dintre ele si sa va puteti misca fara restrictii – si o sa le puteti parafa si online, e de presupus.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2024. Fecioara trebuie sa fie atenta la sanatate

RAC

Poate vi se dau acei bani pe care-i asteptati de multa vreme si o sa fie o relaxare dupa prea mult calcul si scenarii. Se poate sa aprofundati niste studii si o sa gasiti si banii necesari ca sa va puteti inscrie – e posibil sa se-ntample totul online si sa nu trebuiasca sa va deplasati deloc.

LEU

O s-aveti parte de surprize placute, poate primiti vesti bune, cadouri, o invitatie la cafea, la plimbare. Voi pareti a fi intr-un varf de forma si o sa v-apucati de lucruri noi care sa va entuziasmeze, pot fi si proiecte personale, poate va luati o casa.

FECIOARA

Sunt chestiuni care va zgandare si o sa faceti tot ce depinde –strict- de voi ca sa va eliberati – faceti vreo confesiune, cereti scuze. O sa va alaturati unui grup ca sa lucrati ceva, fie si online, dar se poate si sa descoperiti un hobby comun care sa va scoata in aer liber si plecati pe undeva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 decembrie 2020. Pestii isi pot schimba domeniul de activitate

BALANTA

O sa va bucurati de sustinere din partea unor oameni care cred in talentul vostru si or sa va promoveze, va fac reclama. Poate va duceti la un eveniment, care o sa respecte normele, si o s-aveti acolo un cuvant de spus, poate va promovati niste proiecte personale, o s-aveti vizibilitate.

SCORPION

Se poate sa dati o raita pe la un shopping, in fuga asa, si-o sa luati si unor sarbatoriti cadouri, va mai luati si voua una, alta. O sa legalizati o situatie si o sa plecati acolo unde aveti treaba, sau poate o fi o vacanta dupa un stres prelungit, si o sa va puteti recupera.

SAGETATOR

E cineva de la drum lung care vrea sa vina la voi, dar trebuie vazut daca se poate acum, sau peste vreo luna. Poate-aveti mai multe variante de plecat 2-3 zile pe undeva si o veti alege pe cea mai atipica, spiritul de aventura nu va da pace si o sa fie o iesire de nota zece.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 februarie 2022. Pestii reusesc in domeniul profesional

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.