Raed Arafat, prima declaratie dupa cumplitul accident de la Racaciuni

Raed Arafat, seful DSU vine cu noi detalii suplimentare legate de tragicul accidentul produs pe DN 2, in localitatea Racaciuni, in urma caruia 7 persoane, printre care doi copii, si-au gasit sfarsitul.

“In acest moment, din ultimele informatii primite, sunt 7 decedati, din pacate, si 5 raniti. Printre decedati sunt doi minori si un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul si 4 adulti din microbuz, iar ranitii sunt 5, daca nu gresesc, doi minori printre ei. Sunt deja la spital si asteptam evaluarea ca sa avem informatii suplimentare.

Au fost trimise echipe din trei judete, din Bacau, din Galati si din Vrancea, plus elicopterul care a plecat de la Iasi. (…)

Victimele au fost transportate, in principal, in judetul Bacau. Stiu ca persoanele respective erau constiente, dar asta nu inseamna ca nu se pot descoperi leziuni. Intr-un accident in care au fost decese, orice persoana, chiar daca este constienta, poate sa aiba inca anumite leziuni interne care sa se descopere la spital.

Citeste si articolul :   Regulile pe care bucurestenii trebuie sa le respecte. Ce amenzi se dau

Au fost persoane sub resuscitare. Cele doua care sunt de sub resuscitare sunt din cele 7 care au fost declarate decedate”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.