Aceste zodii vor avea mare noroc de Craciun: nu vor lipsi banii si cadourile

Ce zodii vor avea noroc  de Craciun?

Cand ne gandim la luna decembrie, ne imaginam inevitabil sarbatorile de sfarsit de an cu Craciunul pentru a ne intalni cu familia. Aceasta perioada va fi favorabila acestui semn zodiacal si ii vor putea multumi  pe cei dragi de Craciun.

Taur

Taurul va trai o perioada foarte fericita in luna decembrie, pe masura ce se apropie Craciunul. Intr-adevar, Venus, planeta conducatoare a Taurului, tranziteaza in zodia Capricornului pe 10 decembrie, va aduce un noroc reprezentantilor acestei zodii. Venus va avea o influenta benefica asupra Taurului si le va afecta relatiile si finantele. Vor avea destule finanate  pentru a face fata evenimentelor neasteptate si a oferi celor dragi toate tipurile de cadouri. Astrele  vor fi cu adevarat in favoarea Taurului si vor petrece o luna decembrie plina de satisfactii, mai ales din punct de vedere financiar. Datorita tuturor sacrificiilor facute in saptamanile precedente, Taurul va culege roadele muncii lor grele si va avea venituri semnificative. Cu toate acestea, pentru a evita orice risc de cheltuieli excesive, Taurul trebuie sa pastreze economii de precautie.

Acest sfarsit de an va fi foarte pozitiv pentru aceste zodii. Vor avea noroc si financiar si isi vor putea permite cadouri de Craciun.

Berbec

Jupiter tranziteaza in zodia Berbec din 20 decembrie si ii va influenta pozitiv pe reprezentantii acestei zodii de Foc. Berbecii ar putea primi venituri suplimentare din oferte profesionale interesante si astfel sa-i rasfete pe cei dragi. De asemenea, Berbecii vor fi foarte motivati pe masura ce se apropie Craciunul pentru ca vor putea progresa in activitati creative de care sunt pasionati. Ei vor putea sarbatori toate realizarile lor la sfarsitul anului. In plus, Berbecul poate fi mandru de evolutia lor.Astrele  le vor oferi optimism pentru a incheia anul cu stil.

 Gemeni

Planeta guvernanta a Gemenilor  ii va influenta intr-un mod pozitiv. Intr-adevar, Mercur intra in Capricorn pe 6 decembrie si le va aduce un plus de incredere. Acest lucru le va permite sa-si respecte limitele in perioada sarbatorilor, care poate fi dificila in timpul reuniunilor de familie. Luna decembrie va fi sinonima cu programarile si calendarul lor social va fi plin. Nu vor avea nicio dificultate in a-si face planuri pentru Anul Nou si in a gasi locul ideal pentru a-l sarbatori bine. Cine stie, Gemenii ar putea avea o intalnire neasteptata in acest sfarsit de an foarte pozitiv.

Autor