Horoscop zilnic, 10 iulie 2023. Varsatorul primeste vesti bune

Berbec

Nu exista coincidente, Berbec. Daca ceva vine la tine, esti pe deplin pregatit sa-l faci al tau. O noua faza plina de pasiune si romantism este deja aici – acum, in functie de locul in care va aflati in viata, o puteti directiona catre orice domeniu la care lucrati – relatii, crestere personala, dragoste, scop, cariera sau orice altceva… Iti arata universul mai mult decat ceea ce crezi ca poti face fata pentru ca are nevoie? Ca sa spui da! Sfat: esti gata pentru orice!

Taur

Urmeaza ceva, Taur. „In curand” este cheia care subliniaza ca s-ar putea sa ai sansa sa imbunatatesti putin lucrurile pana cand in sfarsit este momentul potrivit. Relatiile amoroase ascunse in secret pot aparea in curand. Sfat: rafinamentul in acest moment poate pune o baza solida in viitor.

Publicitate

Gemeni

Esti in sfarsit liber. Acum ca Universul ti-a dovedit ca te sustine, ai putea impartasi aceasta fericire cu altii? Poate il intrebati pe vanzatorul de legume cum se simte, sau cumparati o floare de la cineva care pare sa aiba nevoie, sau pur si simplu ofera cuiva ceva de mancare.  Modul in care impartiti nu are nicio legatura cu banii pe care ii cheltuiti, ci are legatura cu vibratia pe care o dati. Sfat: Succesul este un sentiment, nu o destinatie.

Rac

Ai capacitatea de a-ti schimba destinul cu alegerile tale, Rac. Si ingerii tai vorbesc despre nevoia de a continua. Impingeti-va astazi sa faceti acea chemare mare, sa treceti examenul sau pur si simplu sa va luati o vacanta – orice este important pentru dvs. Desi este placut sa stii ca cosmosul este acolo pentru a avea grija de tine, trebuie sa-ti amintesti ca traim intr-o lume fizica in care actiunile noastre sunt la fel de necesare ca praful de zane al ingerilor nostri. Acesta poate fi momentul sa fii, dar nu subestima puterea mintii tale de a face tot ce vrei. Sfat: Doar actiunea increzatoare va va ajuta sa va schimbati circumstantele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 ianuarie 2022. Venitul Capricornilor va creste semnificativ

Leu

Indiferent la ce lucrati in acest moment, Leul va atinge apogeul in decurs de un an, fie ca este vorba despre gasirea iubirii sau mentinerea unei relatii existente. Incepe ceva nou la serviciu sau pur si simplu stabileste-ti alte obiective personale, medicale, de calatorie sau financiare. Sunt sanse sa lucrati la ceva mare si, desi lucrurile mari nu necesita neaparat timp, in cazul dvs. vor fi reglate dupa bunul plac. Sfat: Asteapta-te ca cele mai bune rezultate sa scoata tot ce este mai bun din tine.

Fecioara

Chiar daca ceea ce ai putea cere poate fi putin probabil in acest moment, ingerii tai vin cu un mesaj pentru a-ti pastra sperantele mari. Pentru ca ceva diferit si mai potrivit pentru tine s-ar putea sa conspire. Indeparteaza-ti temerile si aminteste-ti ca, daca vrei ca ceva sa functioneze, trebuie sa ramai deschis sa gasesti o modalitate de a-l face sa functioneze. Sfat: este imposibil sa te astepti la schimbare si sa ramai in zona ta de confort.

Balanta

Publicitate

Tema zilei este Oportunitatea, Balanta! Deci, in timp ce raspunsurile tale vin, iar cosmosul te poate intreba din nou, esti gata? Trebuie doar sa-ti faci o coafura cool si sa spui da! Nu uitati sa va luati instrumentele cu dvs. in timp ce calatoriti prin idei si teritorii noi si cu siguranta astazi va fi ziua in care va asezati sa scrieti acest plan de afaceri si apoi sa ridicati telefonul pentru a efectua un singur apel si inainte sa va dati seama, e timpul de culcare si ziua s-a terminat. Fiti putin atent la acest lucru, astfel incat sa puteti profita la maximum de aceasta zi. Sfat: Visele devin obiective atunci cand ne facem timp sa planificam.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 martie 2023. Schimbari pe plan financiar pentru Fecioare

Scorpion

Scorpion, oricare ar fi dilema ta, raspunsul este DA! Esti intr-o stare de anxietate de ceva vreme si ingerii tai au asteptat cu rabdare sa le ceri ajutorul. Ei bine, acum ca iti spun verbal sa le ceri sa intervina, ai putea sa-ti faci viata mai usoara facand asta? Crede-ma, acesta nu este sfarsitul, dar noile obiceiuri necesita solutii noi si cu siguranta noi moduri de gandire. Asa ca imbraca-ti palaria de gandire si pantofii sport si apuca-te de treaba. Sfat: nu ezitati sa cereti ajutor patronilor dvs.

Sagetator

Obtineti mai multe informatii, Sagetatori! Totul este mai adanc decat ceea ce poti vedea la suprafata. Toate informatiile de care ai nevoie vin la tine in moduri misterioase si necriptate, iar singura ta treaba pana in acest moment este sa ajungi din urma cu toate celelalte lucruri in asteptare pe care poate le-ai amanat de ceva vreme. Toti cei dragi sunt in siguranta, iar daca pare sa fie un nor pe cer, acesta va trece in curand. Sfat: comunicarea sincera deschide usi magice.

Capricorn

Capricorn, daca astepti ceva, sunt sanse sa astepti in continuare si astazi. In timp ce vorburile inflacarate si izbucnirile bruste sunt probabile, ingerii tai vor sa intervina si sa te informeze ca a merge inainte este probabil sa fie inutil. Cu toate acestea, un rezultat castigator pentru toate partile este posibil daca permiteti ca aceasta situatie sa fie echilibrata cu ajutorul altora sau al ingerilor vostri. Sfat: respectati interlocutorul si parerea lui, nu va certati pe fleacuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iunie 2022. Vine o perioada de stabilitate financiara pentru Varsator

Varsator

Dragostea si romantismul sunt pe lista ta de verificare astazi, Varsator – fie ca este vorba in relatii sau in alte domenii ale vietii tale, cum ar fi munca si scopul, indiferent ce conteaza pentru tine. Folositi aceasta energie a inimii pentru a va alimenta calea inainte si ramaneti concentrati asupra vederii voastre. Ignorati scaderile de viteza care va incetinesc si priviti-le ca pe o oportunitate de a va trage respiratia. Aceasta este ziua in care trebuie sa daruiesti tot ce ai, iar ceea ce oferi se va intoarce in curand. Sfat: Ai incredere in viitor, ai multe vesti bune in fata.

Pesti

Astazi va fi probabil ziua in care usile liftului se vor deschide exact la timp si taxiul opreste imediat ce cobori si asa mai departe. Acum, in timp ce totul este intr-o armonie perfecta, pastreaza ritmul mentinand deschise canale clare de comunicare, preferand sa folosesti cuvinte si emotii care vin doar din cele mai pure colturi ale inimii tale, iar cand asta pare imposibil, te scuzi si mergi pentru o plimbare. Sfat: totul se intampla la momentul perfect.

Publicitate

Autor