Neti Sandu, horoscop 19 iunie 2019. Balantele primesc vesti de departe

Celebrul astrolog, Neti Sandu, ne aduce principalele previziuni astrale ale zilei de vineri.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 BERBEC

O sa revedeti o persoana care v-a lipsit si poate faceti cumva sa va vedeti mai des, si va faceti timp pentru intalniri. Se poate sa iesiti cu grupul de prieteni pe undeva, la un spectacol in aer liber, sa va bucurati de spatiu, sa faceti ca greutatile de pe umeri sa dispara.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

Se pare c-aveti de completat acte, sa va luati diverse aprobari si poate-aveti de dat un test, un examen. Va recuperati banii blocati pe undeva sau pe care i-ati imprumutat cuiva si o sa va faceti socoteli sa va si plimbati si sa va achitati de toate datoriile.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 GEMENI

O sa puteti recupera niste bani si puteti da o fuga la malul marii pentru o zi macar, daca nu doua. O reusita, o sa va bucurati de revenirea cuiva, de un cadou pe care-l veti primi, pare sa fie ceva neasteptat si care sa va-nsenineze ziua.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2022. Ziua schimbarilor pentru Rac

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 RAC

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care sa se asorteze cu felul vostru de a fi si sa ajungeti si la casatorie. Se poate sa va duceti in vizita la parinti, la bunici, sunt niste oameni dragi care v-asteapta si-o sa va duceti pentru ca si voua va e dor.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 LEU

Poate o sa va luati un respiro ca sa va reveniti dupa o perioada de munca intensa si plecati undeva. V-ati putea elibera de niste greutati , poate aveti de achitat rate, facturi, niste datorii mai vechi si o sa faceti tot posibilul sa scapati de ele ca nu suportati datoriile.

Publicitate

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 FECIOARA

O sa va puteti impaca in timpul unei plimbari, sau iesiri la cafea cu fiinta pe care o iubiti, dar cu care ati avut niste neintelegeri. O sa scoateti din fondul de rezerva sa platiti niste taxe, vreun impozit, o suma mare si obligatorie si o sa va descurcati si cu restul cheltuielilor.

Citeste si articolul :   5 femei din zodiac care atrag bani si bogatie

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 BALANTA

O veste buna de la cineva plecat si o sa va cheme acolo, si daca nu va puteti duce o sa vina la voi, persoana. O veste buna de la cineva care tine la voi, va iubeste si vrea sa consolidati relatia, c-aveti multe in comun si nu e de lasat de izbeliste asa o relatie.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 SCORPION

O problema de sanatate se rezolva si o sa va recapatati tonusul, o sa fiti in forma. Se pare c-o sa treceti in revista economiile sa vedeti dac-aveti pentru cumparaturi mai speciale c-or fi lucruri pe care si le doresc copiii si vreti sa le faceti pe plac.

HOROSCOP 19 IUNIE 2020 SAGETATOR

Cineva cu care puteti forma un cuplu va invita la cafea, la plimbare, si o sa va lamuriti daca e compatibilitate sau nu. Poate reluati niste negocieri si o sa reusiti sa va-ntelegeti , sa vi se aprobe ce cereti ca sa puteti semna contractul, sa va apucati de treaba.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 decembrie 2023. Norocul este de partea Racului

Citeste continuarea pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.