Ultima ora: Ciolacu a fost testat pentru COVID-19. Care este rezultatul testului. Anuntul facut de Spitalul Militar Central

Liderul PSD  a ajuns, ASTAZI la Spitalul Militar din Capitala, pentru a primi ingrijri medicale dupa ce i-a fost rau in timpul unei conferinte de presa. Marcel Ciolacu a mers cu masina personala la unitatea medicala, fiind testat si pentru COVID-19.

Rezultatul testului a fost negativ. Marcel Ciolacu nu are coronavirus, potrivit Antena3.

Reamintim ca presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau si a fost la un pas de a lesina, astazi, in timpul unei conferinte de presa.

In timpul conferintei, Marcel Ciolacu a inceput sa vorbeasca cu dificultate si sa tremure.

Apoi, si-a pierdut echilibrul si a fost ajutat de un membru al echipei.

Marcel Ciolacu a fost dus la spital.

Anuntul facut de Spitalul Militar Central

„Domnul Marcel Ciolacu, Presedintele Camerei Deputatilor, s-a prezentat, in cursul acestei zile la Unitatea Primire Urgenta a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unitatii noastre, s-au efectuat o serie de investigatii clinice, paraclinice si de laborator.

Citeste si articolul :   PNL propune o "mana de fier" ca PREMIER- Nicolae Ciuca

Coroborand aceste date cu datele testelor imagistice, precum si cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de catre specialisti in medicina de urgenta, ATI, neurologie si cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – in observatie etiologica, Hipocalcemie frusta. Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este in lucru. Tratamentul urmat de pacient in unitatea noastra a constat in reechilibare hidro-electrolitica”