Ultima ora: Ciolacu a fost testat pentru COVID-19. Care este rezultatul testului. Anuntul facut de Spitalul Militar Central

Liderul PSD  a ajuns, ASTAZI la Spitalul Militar din Capitala, pentru a primi ingrijri medicale dupa ce i-a fost rau in timpul unei conferinte de presa. Marcel Ciolacu a mers cu masina personala la unitatea medicala, fiind testat si pentru COVID-19.

Rezultatul testului a fost negativ. Marcel Ciolacu nu are coronavirus, potrivit Antena3.

Reamintim ca presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau si a fost la un pas de a lesina, astazi, in timpul unei conferinte de presa.

In timpul conferintei, Marcel Ciolacu a inceput sa vorbeasca cu dificultate si sa tremure.

Publicitate

Apoi, si-a pierdut echilibrul si a fost ajutat de un membru al echipei.

Marcel Ciolacu a fost dus la spital.

Anuntul facut de Spitalul Militar Central

„Domnul Marcel Ciolacu, Presedintele Camerei Deputatilor, s-a prezentat, in cursul acestei zile la Unitatea Primire Urgenta a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” pentru un episod lipotimic. Conform protocolului de diagnostic al unitatii noastre, s-au efectuat o serie de investigatii clinice, paraclinice si de laborator.

Citeste si articolul :   Supravietuirea altarului Bisericii Ortodoxe din Beirut aduce speranta. Imaginile exploziei

Coroborand aceste date cu datele testelor imagistice, precum si cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de catre specialisti in medicina de urgenta, ATI, neurologie si cardiologie, a rezultat diagnosticul de: Episod lipotimic recent – in observatie etiologica, Hipocalcemie frusta. Rezultatul testului rapid este negativ. Testul PCR este in lucru. Tratamentul urmat de pacient in unitatea noastra a constat in reechilibare hidro-electrolitica”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.