Ultima ora: Care este starea de sanatate a liderului Marcel Ciolacu

Noi detalii despre starea de sanatate a lederului PSD, Marcel Ciolacu. Membrii Partidului Social Democrat au anuntat ca Marcel Ciolacu ar fi facut o criza de lipotimie, in timpul unei conferinte de presa.

“Astazi, in timpul conferintei de presa, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criza de lipotimie (stare de lesin), posibil cauzata de caldura si lipsa de oxigen din sala, dar si pe fondul unei activitati intense din ultima perioada desfasurata atat la Parlament cat si la partid.

Presedintele interimar PSD si-a revenit la scurt timp si a parasit sediul PSD fara a avea nevoie de ajutor.

In acest moment se afla intr-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a fost anuntul PSD.

Reamintim ca presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau si a fost la un pas de a lesina, astazi, in timpul unei conferinte de presa.

In timpul conferintei, Marcel Ciolacu a inceput sa vorbeasca cu dificultate si sa tremure.

Citeste si articolul :   Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu: "Nu da doi bani pe votul lor"

Apoi, si-a pierdut echilibrul si a fost ajutat de un membru al echipei.

Marcel Ciolacu a fost dus la spital.

Serviciul de Ambulanta a fost solicitat pentru a-i acorda asistenta medicala. Marcel Ciolacu a preferat sa nu mai astepte ambulanta la sediul PSD si a plecat cu un sofer la spital.

Lucian Romascanu: “”Starea fiind buna dupa ce a trecut acest incident, domnul presedinte Ciolacu a refuzat sa vina ambulanta. Protocolul SPP spune ca in cazul in care situatia nu este grava se poate duce cu masina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a intamplat”

Autor