Ultima ora: Care este starea de sanatate a liderului Marcel Ciolacu

Noi detalii despre starea de sanatate a lederului PSD, Marcel Ciolacu. Membrii Partidului Social Democrat au anuntat ca Marcel Ciolacu ar fi facut o criza de lipotimie, in timpul unei conferinte de presa.

“Astazi, in timpul conferintei de presa, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criza de lipotimie (stare de lesin), posibil cauzata de caldura si lipsa de oxigen din sala, dar si pe fondul unei activitati intense din ultima perioada desfasurata atat la Parlament cat si la partid.

Presedintele interimar PSD si-a revenit la scurt timp si a parasit sediul PSD fara a avea nevoie de ajutor.

In acest moment se afla intr-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a fost anuntul PSD.

Publicitate

Reamintim ca presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a facut rau si a fost la un pas de a lesina, astazi, in timpul unei conferinte de presa.

In timpul conferintei, Marcel Ciolacu a inceput sa vorbeasca cu dificultate si sa tremure.

Citeste si articolul :   Marcel Ciolacu, discurs dur: "Nu se mai poate asa. Va cer sa fiti alaturi de romani in acest razboi cu moartea"

Apoi, si-a pierdut echilibrul si a fost ajutat de un membru al echipei.

Marcel Ciolacu a fost dus la spital.

Serviciul de Ambulanta a fost solicitat pentru a-i acorda asistenta medicala. Marcel Ciolacu a preferat sa nu mai astepte ambulanta la sediul PSD si a plecat cu un sofer la spital.

Lucian Romascanu: “”Starea fiind buna dupa ce a trecut acest incident, domnul presedinte Ciolacu a refuzat sa vina ambulanta. Protocolul SPP spune ca in cazul in care situatia nu este grava se poate duce cu masina SPP-ului direct la spital ceea ce s-a intamplat”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.