Marcel Ciolacu, prima declaratie dupa consultarile cu Iohannis.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut prima declaratire dupa consultarile de la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis i-a felicitat pentru castigarea alegerile.

„A recunoscut ca am castigat”, a declarat Ciolacu, de la sediul PSD.

„Presedintele a recunoscut ca am castigat alegerile si chiar ne-a felicitat si a spus ca propunerea PSD in persoana lui Alexandru Rafila este o propunere onorabila. Am mentionat faptul ca acele negocieri ridicole, pe langa Constitutie, nu au ce cauta intr-o democratie reala si vom astepta finalizarea tuturor negocierilor pentru a avea o concluzie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mentionat ca i-a transmis presedintelui Iohannis ca este nevoie de un guvern de uniune nationala.

„Am spus ca Romania trece printr-o perioada delicata si nu ne permitem o majoritate in Parlament fragila si consideram ca un guvern de uniune nationala este cea mai buna solutie pentru Romania. Normal, in aceasta constructie politica partidul care a castigat alegerile trebuie sa desemneze prim-ministrul in persoana domnului Rafila. A luat act presedintele de propunerile noastre”, a mai declarat presedintele PSD.

Citeste si articolul :   Dr. Olga Simionescu: Coronavirusul sufera mutatii. In China si Italia este raspandit serotipul L, in Romania serotipul S

Delegatia PSD a avut o discutie de aproximativ 20 de minute cu presedintele, la consultarile de la Cotroceni. La discutii au participat presedintele formatiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stanescu, prim-vicepresedintii Sorin Grindeanu si Gabriela Firea si presedintele Consiliului National, Vasile Dincu.

Autor