Ciolacu, revoltat: “Drama romanilor care au ramas fara locuri de munca se adanceste”

Marcel Ciolacu, liderul  PSD, critica negocierile care au loc intre partidele care vor forma viitoarea coalitie de guvernare. Presedintele PSD o numeste „gasca pierzatorilor”.

Iata mesajul integral:

“Lupta pe functii si putere este programul de guvernare al noului CDR mosit, pe langa Constitutie, de presedintele Iohannis. Nu au inteles nimic din votul de blam dat de romani pe 6 decembrie la adresa lor!

Alegerile au trecut, dar problemele romanilor au ramas, iar fiecare zi de inactiune doar le multiplica. Spitalele sunt in continuare suprasolicitate, educatia copiilor este in continuare abandonata, drama romanilor care au ramas fara locuri de munca se adanceste!

Publicitate

Gasca pierzatorilor este prea ocupata sa-si imparta functii pentru a vedea care sunt adevaratele prioritati ale romanilor:

Cresterea numarului de teste;

Cresterea capacitatii ATI astfel incat pacientii cu forme grave sa nu mai fie tinuti pe holuri, in sectiile de Primiri-Urgente;

Publicitate

Masuri urgente pentru a redeschide scolile dupa vacanta, asa cum toata Europa face.

Citeste si articolul :   Veste proasta pentru romanii care refuza sa faca acest lucru. Orban a facut anuntul: "Vom lua..."

Acestea ar trebui sa fie prioritatile unei puteri responsabile si preocupate intr-adevar de viata romanilor! Dar, noul CDR format din PNL si USR isi negociaza pe ascuns viitoarele functii si sinecuri.
Au expediat pe ascuns problema scolilor, au prelungit si inasprit rapid restrictiile pentru a avea timp sa-si imparta ce nu au castigat, chinuindu-se sa incropeasca majoritati care nu vor functiona niciodata! Cand cea mai rapida, normala si eficienta solutie pentru a rezolva criza grava de sanatate in care ne aflam acum este chiar sub ochii lor, dar se fac ca nu o vad: Alexandru Rafila”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.