Horoscop 27 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o veste extraordinara

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toata lume. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 BERBEC

Poate aveti de facut ceva la care or sa puna umarul si nepotii, verii, cumnatii, ca o sa fie o urgenta. Initiativele or sa va fie luate in serios de catre mai marii vostri si or sa va puna la dispozitie niste instrumente care sa va ajute la treaba.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 TAUR

Publicitate

Sunteti intr-un varf de forma si o sa va dozati energia ca sa faceti multe lucruri care sa va aduca beneficii. O sa descoperiti resurse interioare nebanuite, ca sa lucrati mai mult si sa faceti rost de bani, ca aveti niste lucruri pe care vreti de multa vreme sa le luati.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 GEMENI

O sa luati niste bani si poate faceti comanda pe net pentru alimente, produse de uz casnic si ceva aparatura. Va incanta niste vesti, o sa va faceti programul in functie de cate ore o sa munciti, si de copii, ca va trebui sa stati si cu ei, cel putin o perioada, daca nu tot timpul.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 RAC

Sunt niste oameni care vor sa lucrati impreuna. Poate fi o munca din particular, dar se poate sa fie si o activitate recreativa. Poate abia acum vi se recunosc niste merite, luati o prima, va puteti face si voi reclama online pentru ce lucrati si poate adunati o clientela.

Citeste si articolul :   Beneficiile lamaii si scortisoarei asupra organismului

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 LEU

Poate dati un examen, un test, incheiati o situatie, ca sa puteti incepe altceva care sa va aduca bani si aprecieri. E posibil sa creasca pretentiile sefilor, dar voi sa aveti putere, forta de munca, sa va pliati pe cerinte, ca sa va sporeasca sansele de a deveni sefi, la randul vostru.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 FECIOARA

O sa faceti cumva sa luati toate semnaturile, fara de care nu puteti incepe un alt capitol profesional sau de viata. Poate vi se dau niste produse de la vreo ferma de undeva, se poate sa le fi comandat pe vreun site si sa aveti pentru hrana alor vostri.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 BALANTA

Va cauta cineva care vrea sa fiti intr-o relatie de cuplu si sa vedeti daca functioneaza atractia. Va faceti planuri pentru mai tarziu, sa aveti un grup al vostru cu care sa va plimbati, sa desfasurati activitati recreative si sa va reluati viata de dinainte.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Neti Sandu. Horoscopul de astazi

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 SCORPION

Poate va ganditi mai serios la casatorie, sa va luati casa, poate va trebui sa va faceti un credit bancar. Va asociati cu niste parteneri de afaceri cu care sa lucrati si de la distanta si sa aveti castiguri sa va angajati intr-un proiect de cursa lunga.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 SAGETATOR

E cineva care va curteaza si s-ar putea sa ajunga la inima voastra, sa va incante ideea de a fi impreuna. Se poate sa colaborati cu cineva care face echipa cu voi si o sa va dezvoltati o afacere care va poate aduce bani si popularitate. O sa deveniti mai cunoscuti.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 CAPRICORN

Se poate sa va bucurati de niste beneficii si sa fiti pe o banda ascendenta, sa va pregatiti un succes in cariera. Poate faceti ceva pe care nu l-ati mai incercat pana acum, sa gatiti, sa croitoriti ceva, sa pictati, sa ascultati muzica, sa compuneti, sa fiti creativi.

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 VARSATOR

O relatie aflata la inceput de drum prinde contur si o sa puneti mult suflet, ca sa puteti convietui in cei mai buni termeni. Se poate sa investiti niste bani intr-o masina, ori poate va luati o casa. Pare sa fie un obiectiv central, care sa va oblige sa folositi acolo toate resursele.

Citeste si articolul :   Cati bani primeste personalul medical implicat in campania de vaccinare

HOROSCOP 27 APRILIE 2020 PESTI

O sa mai dati un examen, mai faceti o cerere sa vi se ia in serios exigentele, ca sa lucrati la nivel inalt. V-ati putea interesa de bani si sa-i economisiti, ca sa luati tot ce aveti nevoie pentru voi si ai vostri, ca aveti cheltuieli, pe care ar fi bine sa le gestionati cu cap.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.