33 de decese la caminul de batrani din Galati. Zeci de persoane raman internate in spital

Numarul deceselor provocate de COVID-19 in randul persoanelor aflate in caminul de batrani „Sfantul Ilie” din Galati a ajuns la 33, dupa ce doi barbati de 61 de ani si de 97 de ani au murit in ultimele 24 de ore, transmite, luni, corespondentul MEDIAFAX.

Conform informatiilor oficiale, in ultimele 24 de ore au decedat doi barbati de 61 de ani si de 97 de ani. Ei erau internati la Spitalul Judetean si la Spitalul de Boli Infectioase din orasul Galati de doua saptamani si au murit din cauza complicatiilor survenite pe fondul infectarii cu noul virus. Cele doua victime aveau probleme cardiovasculare, renale si boala Alzheimer.

Bilantul victimelor din caminul de batrani a ajuns, luni, la 33 de persoane.

Autoritatile mai anunta ca alte peste 60 de persoane in varsta primesc tratament in diferite spitale din Galati.

Publicitate

In prezent, in interiorul caminului „Sf.Ilie” se mai afla circa 50 de persoane care nu au fost infectate cu virusul COVID-19. Deoarece numerosi membri ai personalului s-au imbolnavit de la izbucnirea epidemiei, autoritatile locale au decis sa trimita la fata locului asistente si infirmiere de la unitati medicale din oras.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.