Abonamentele si biletele UNTOLD si NEVERSEA 2020 pot fi folosite pentru viitoarele 3 editii

Organizatorii festivalurilor UNTOLD si NEVERSEA au anuntat ca abonamentele si biletele cumparate nu sunt anulate, si ca, indiferent ce se va intampla cu editiile din 2020, ele se pot transforma, gratuit, in abonamente sau bilete Anytime, valabile pentru urmatoarele trei editii.Potrivit unui comunicat al organizatorilor UNTOLD si NEVERSEA transmis, luni, cei care au cumparat bilete si abonamente sunt asigurati ca investitiile lor nu se pierd.

„Singurele certitudini sunt ca, in acest moment, festivalurile UNTOLD si NEVERSEA nu sunt anulate si ca reprezinta, in acest an, speranta si miracolul in care cred foarte multi oameni. (…) Fata de acesti oameni frumosi, care cred in noi si care au cumparat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a ii asigura ca, indiferent de ce se va intampla cu editiile UNTOLD si NEVERSEA in 2020, investitia pe care au facut-o in bucuria de a fi prezenti la cele doua festivaluri nu se pierde! Astfel, anuntam ca toti fanii UNTOLD si NEVERSEA, care sunt in prezent posesori de abonamente sau bilete pentru editia 2020, au posibilitatea sa isi transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an in abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de 3 editii”, au anuntat organizatorii.

Acestia au precizat ca toti cei care au achizitionat deja un abonament de orice fel, chiar si bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia in Anytime, care asigura accesul la una din urmatoarele 3 editii de festival, indiferent de data la care va avea loc, inclusiv in acest an.„Toate caracteristicile abonamentului initial raman aceleasi, in continuare, iar termenul de schimbare in Anytime este valabil 10 zile, incepand cu data de 27 aprilie 2020”, au subliniat organizatorii UNTOLD si NEVERSEA.Astfel, exista doua modalitati de modificare, prima fiind automata, din platforma de check-in, iar cea de-a doua manual, din site-urile celor doua festivaluri.

Citeste si articolul :   Victor Ciutacu, reactie dura la adresa celor care sustin ca presa primeste bani pentru promovarea vaccinarii: „Inca exista prosti, insista in a pune rahat pe clanta"

„Fiindca stim ca sunt oameni care au incredere in noi si continua sa cumpere abonamente la festivalurile noastre, tot incepand de luni sunt disponibile la vanzare numai abonamente Anytime – General Access si VIP cu preturi de la 174 euro + taxe si 399 euro + taxe pentru UNTOLD si intre 136 de euro + taxe si 210 de euro + taxe pentru NEVERSEA”, au precizat organizatorii celor doua festivaluri.Festivalul NEVERSEA de pe litoralul Marii Negre era programat in perioada 2-5 iulie iar UNTOLD la Cluj-Napoca in perioada 30 iulie – 2 august.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.