Gheorghe Flutur, avertisment dur pentru medicii care l-au criticat: „Sa nu credem ca daca ne bluram fata si aparem pe televiziune fara curaj se va ridica Bucovina. Nici vorba!”

Abia ce a scapat de temutul virus, Presedintele Consiliului Judetean Suceava a continuat sa lanseze atacuri.

Gheorghe Flutur a transmis un avertisment public angajatilor care au vorbit despre problemele grave din Spitalul Judetaean. Avertismentul a fost transmis in ziua in care directorul medical Mircea Macovei a revenit la serviciu, scrie stirisuceava.net.

„Sa nu credem ca daca ne bluram fata si aparem pe televiziune fara curaj sau punem o suta de conturi false sa-l injure pe Flutur se va ridica Bucovina. Nici vorba!”, a precizat Gheorghe Flutur.

Mai multi angajati ai Spitalului Judetean Suceava au fost intervievati de publicatiile locale si nationale si au vorbit despre problemele foarte grave din cadrul spitalului. Angajatii fac uneori aceste declaratii sub protectia anonimatului, iar imaginile si vocile sunt distorsionate.

Publicitate

Cand directorul medical al Spitalului Mircea Macovei a revenit la serviciu, Presedintele Consiliului Judetean a transmis acest avertisment. Personalul spitalului considera ca Mircea Macovei si fostul manager Vasile Rimbu sunt principalele motive ale acestei situatii. Mircea Macovei a fost cel care a invocat ordinul inexistent de ministru pentru a convoca la o sedinta pe toti medicii, sanatosi si infectati la un loc.

Citeste si articolul :   Orasul din Romania care reintroduce regulile din starea de urgenta. Masca obligatorie chiar si in aer liber

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a aflat ca a fost infectat cu coronavirus, dupa ce a fost testat ca „medic”.

El a fost internat la SJU Suceava pe data de 25 martie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus.

In urma deficientelor constatate la aceasta unitate medicala, presedintele Klaus Iohannis a semnat pe 1 aprilie, decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.