ULTIMA ORA: Romania este de luni “zona galbena” cu COVID-19, cu peste 500 de persoane infectate cu noul virus

Romania este de luni “zona galbena” COVID-19, cu peste 500 de persoane raportate ca fiind infectate cu noul coronavirus pe teritoriul tarii, scrie Agerpres.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, pana luni, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Cei care vin din tari care au peste 500 de cazuri confirmate de infectie cu noul coronavirus trebuie sa stea in izolare timp de 14 zile.

Pe site-ul INSP a fost publicata lista actualizata cu aceste tari. Ele sunt: Arabia Saudita, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud – partea tarii unde nu este instituita carantina, Danemarca, Ecuador, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populara Chineza – zona in care nu este instituita carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia si Turcia.

Statele care sunt marcate ca ”zone rosii” si pentru care se impune carantina sunt: Republica Populara Chineza – regiunea Hubei, Italia – intreaga tara, Coreea de Sud – Daegu (oras) si Cheongdo (judet) si Iran – intreaga tara, scrie digi24.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.