Spitalul General CF Sibiu, inchis dupa ce 4 angajati si 2 pacienti au fost confirmati cu COVID-19

In cadrul Spitalului General Cai Ferate (CF) Sibiu, au fost confirmate pozitiv in urma testarii SARS CoV-2, patru persoane angajate in cadrul spitalului, respectiv trei asistenti si o infirmiera, precum si doi pacienti, motiv pentru care DSP a dispus inchiderea unitatii sanitare.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Sibiu, Directia de Sanatate Publica (DSP) Sibiu, impreuna cu Spitalul General Cai Ferate Sibiu, au decis ca, incepand de sambata, unitatea sanitara sa fie inchisa temporar, pentru efectuarea dezinfectiei dar si pentru testarea intregului personal al spitalului.

Aceasta masura va fi implementata in cursul zilei de sambata, de indata ce toti pacientii existenti in spital vor fi directionati prin transfer inter-spitalicesc catre alte unitati sanitare din judet sau externati.

„Se estimeaza ca spitalul va putea sa iti reia activitatea incepand cu mijlocul saptamanii viitoare”, arata sursa citata.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.