Cine este Amina, fetita cu o frumusete nepamanteana care a uluit intreaga lume

Amina Ependieva, este o fetita de 11 ani din Cecenia (o regiune a Federatiei Ruse) care i-a uimit pe internauti cu frumusetea ei desprinsa din povestile cu zane. Copila a fost diagnosticata cu albinism. Astfel, Amina are ochii de culori diferite si o alta trasatura care ii subliniaza unicitatea.

Copila a fost descoperita de fotografa Amima Arsakova, si ea originara tot din Cecenia, careia ii place sa pozeze femei si copii de o frumusete rara. Alaturi de fotografiile postate cu fetita de 11 ani pe Instagram, a scris: ”In cautarea frumusetii, am avut iarasi parte de succes” .

Amina Ependieva duce un stil de viata mai retras, preferand sa nu-si expuna viata pe retelel de socializare. Potrivir spuselor colegilor, Amina este chiar mai frumoasa decat in ​​fotografii, scrie medialeaks.ru. Fanii care i-au lasat sute de comentarii considera ca Amina va avea un succes real in lumea modellingului.

Publicitate

Sursa foto: Instagram aminaarsakova

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.