Copilul rapus in Arad va fi incinerat. Mesajul dureros al tatalui

Tragedia din a doua zi de Paste, din Micalaca, a lasat in urma multe semne de intrebare si un tata ingenuncheat de durere. Barbatul si-a gasit copilul de 12 ani rapus cu sange rece, avand mai multe leziuni le corp, iar pe mama sa grav ranita langa el. Acum omul ingenuncheat de durere a decis ca isi va incinera fiul.

Nimic nu pare sa fi prevestit cumplita tragedie ce s-a petrecut a doua zi de Paste, intr-un apartament de pe strada Abrud din Arad. Niciun mesaj public nu a trezit suspiciuni cu privire la gestul cumplit pe care femeia avea sa il faca, cutremurand o intreaga comunitate. De ce a recurs la aceast gest ingrozitor? Este poate una dintre intrebarile la care se cauta un raspuns. Mama copilului este principala suspecta in acest caz.

Apropiatii sustin ca in ultimul timp femeia se simtea bine, iar postarile sale de pe retelele de socializare indica faptul ca era intr-o stare buna. A inflorit liliacul la geam. Imi aduce liniste si pace. E primavara”, este una dintre postarile facute de femeie. Chiar la inceputul acestei ea si-a serbat ziua de nastere, iar cei apropiati au descris-o in mesaj ca fiind plina de viata si foarte vesela, scrie stiritv.ro

Tatal copilului a decis sa isi incinereze copilul, mesajul sau fiind publicat pe o retea de socializare. „Vei fi incinerat, iar cenusa ta va fi alaturi de mine! Dragul meu. Drum bun, ingeras”. Cuvintele par a fi prea mici pentru a putea cuprinde tragedia aradeanului. Cert este ca in urma cu doar cateva zile femeia care este principalul suspect in acest omor, declara ca „se simte bine” alaturi de tatal copilului, vorbind de pace si liniste. Din nefericre, intr-o seara pe care numai ea poate sa o explice, viata fiului ei s-a sfarsit cel mai probabil in chinuri.

Publicitate

Acum starea femei este stabila. Ea a fost transportata aseara la spital cu muliple rani in zona gatului si la brate. Ranite provocate cu cutinutul nu au fost insa foarte adanci, au putut fi cusute, iar medicii spun ca viata ei nu este pusa in pericol. Femeiea de 43 de ani urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.