Viteza record pe o sosea din judetul Braila: Un tanar a fost prins la volan cu 203 km/h

Un sofer a batut recordul de viteza inregistrat pe soselele din judetul Braila in acest an. Politistii au stabilit ca masina condusa de un tanar de 29 de ani, care avea permisul expirat, avea o viteza de 203 km/h.

Incidentul s-a produs pe Drumul National 21, la iesirea din localitatea Albina. Politistii l-au oprit pe tanarul depistat cu viteza la volan si au constatat ca acesta avea permisul de conducere expirat.

Publicitate

„Politistii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitatea Viziru, in timp ce se deplasa cu autoturismul pe DN 21, in afara localitatii Albina, cu o viteza de 203 km/h. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta are permisul de conducere suspendat”, au anuntat reprezentantii IPJ Braila.

Pe numle tanarului a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice avand dreptul de a conduce suspendat.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.