Primul hypermarket care plafoneaza preturile

Carrefour Romania este primul hypermarket care a anuntat plafonarea preturilor la alimentele de baza, in perioada 25 martie – 19 aprilie. Asta inseamna ca pretul celor 500 de produse esentiale stabilite de companie nu se va schimba pana dupa Paste.

Primul supermarket care plafoneaza preturile: „Este nevoie de un mod responsabil de a face cumparaturile”
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat, compania reiterand rugamintea pentru clientii magazinului de a nu-si face provizii si de a cumpara in mod responsabil in acest context dificil la nivel global:

„Intr-o perioada de incertitudine si restrictii, este nevoie de un mod responsabil de a face cumparaturile. Dincolo de masurile de siguranta si igiena pe care le aplica in ultimele saptamani, grija Carrefour se indreapta spre nevoia clientilor in ce priveste aprovizionarea si planificarea bugetului de cumparaturi.

Pentru a reduce nivelul de neprevazut, compania a decis sa plafoneze pretul pentru pana la 500 de produse esentiale, pana de Paste”, se arata in comunicatul emis de Carrefour.

La ce produse sunt plafonate preturile

Citeste si articolul :   Avocata familiei Melencu, acuzatii grave la adresa mamei Alexandrei Macesanu: "Inseamna ca stii unde e”

Produsele care fac parte din aceasta categorie sunt cele de baza: faina, paste, ulei, zahar, alimente congelate, conserve, apa, sucuri, lactate, branzeturi, mezeluri, specialitati, cafea, dulciuri, ingrijire personala si produse pentru nou-nascuti.

Jean Richard De Latour, CEO Carrefour Romania a declarat ca hypermarketul vrea sa isi asigure clientii ca stocurile sunt suficiente, iar aprovizionarea functioneaza asa cum trebuie, in ciuda faptului ca o mare parte a populatiei este izolata:

„In vremuri in care siguranta si linistea populatiei sunt mai presus de orice, ne dorim, prin actiuni concrete, sa reducem incertitudinile si sa ne asiguram clientii ca exista stocuri suficiente si ca lanturile de aprovizionare functioneaza asa cum trebuie.

Indemnam la cumparaturi in mod responsabil si lucram pentru ca romanii sa isi poata planifica organizat deplasarile pentru aprovizionare si bugetul, evitand, astfel, iesirile inutile din locuinte si orele de varf.

Masura plafonarii preturilor pentru produse esentiale pana de Paste este doar unul dintre demersurile in acest sens”, a spus oficialul Carrefour, potrivit fanatik.ro.

Autor