Prinsi cu drona: Gratar la miez de noapte in zona carantinata din Suceava. Protagonisti, locuitori ai celebrei comune Patrauti

Zona rosie din Suceava, unde a fost impusa carantina in Romania, este supravegheata mai nou cu ajutorul unei drone a Ministerului de Interne. Asa au descoperit fortele de ordine trimise in zona un grup de 15 adulti, din Patrauti, insotiti de un minor, care au incins un gratar la adapostul intunericului.

Oamenii au considerat ca nu vor avea nicio problema, insa comuna Patrauti, o localitate care a cunoscut recent „celebritatea”, este atent supravegheata de oamenii legii. Asta, pentru ca in urma cu o saptamana, zeci de persoane domiciliate in Patrauti au fost identificate pe aeroporturile din Cluj si din Sibiu, de unde doreau sa plece la munca in strainatate. Oamenii nu aveau niciun fel de adeverinta, cu atat mai mult cu cat proveneau dintr-o zona rosie, carantinata total.

Grupul a fost observat cu ajutorul camerelor de termoviziune, care au depistat si focul aprins de petrecareti, scrie Monitorul de Suceava. O parte dintre ei erau si sub influenta bauturilor alcoolice, iar petrecerea nocturna nu o vor uita prea repede. Si asta pentru ca 15 dintre ei au fost sanctionati cu amenzi, in valoare totala de 30.000 de lei, pentru parasirea zonei de carantina si incalcarea restrictiilor de circulatie, iar a 16-a persoana, un minor, in varsta de 15 ani, a fost avertizata verbal.

Citeste si articolul :   Creste teama ca va aparea o criza alimentara dupa ce Romania a interzis exportul de cereale

Citeste mai multe pe Digi24

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.