S-a stins soferul de TIR care sustinea ca pandemia de coronavirus este o conspiratie mondiala. A fost rapus chiar de COVID-19

Chiar daca numarul cazurilor de imbolnavire cu noul tip de coronavirus se apropie pe zi ce trece de pragul critic de 1.800.000, exista in continuare persoane care sustin ca in spatele pandemiei nu se ascunde altceva decat o imensa conspiratie, pusa la cale pentru a destabiliza economia mondiala. Pana nu demult, de aceeasi parere era si Marian, un sofer de TIR de origine romana care traia in Paris.

A murit soferul de TIR care sustinea ca pandemia de coronavirus este o conspiratie globala

„Buna ziua la toata lumea. Am si eu o intrebare la cine stie sa dea un raspuns. Am vazut ca in toata lumea spun ca mor milioane de oameni si sute de milioane sunt bolnavi. Intrebarea mea este: a vazut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona ? Va rog frumos sa-mi ziceti si mie sa nu mor prost. Va pup”, a scris barbatul pe contul personal de Facebook, sugerand faptul ca atat informatiile oferite de autoritati, cat si masurile anuntate sunt exagerate.

Citeste si articolul :   Cine este Adriana Mestes, artista care a avut parte de acelasi sfarsit ca si Cristina Topescu

La mai putin de o luna de la postarea cu pricina, barbatul avea sa se stinga din viata intr-un spital din Paris, rapus chiar de COVID-19, boala despre care spunea ca este rodul unei conspiratii mondiale. Avea 47 de ani si, cel putin din spusele prietenilor, nu parea sa fi suferit de alte afectiuni grave.

Publicitate

Mesajul disperat al unui prieten dupa ce Marian intrase in coma. Avea sa se stinga doua zile mai tarziu
Internat de urgenta in unitatea medicala din capitala Frantei, romanul nostru a acuzat simptome din ce in ce mai severe, urmand ca in scurt timp sa intre in coma. Anuntul a fost facut de Remus Radu, unul dintre bunii sai prieteni, printr-un mesaj publicat pe retelele de socializare in data de 8 aprilie.

Sfasiat de durere, barbatul nu a putut intelege cum de Marian a ajuns intr-o astfel de situatie, avand in vedere ca barbatul renuntase la fumat si la consumul de bauturi alcoolice de mai bine de 15 ani. In plus, niciodata nu s-a plans apropiatilor din cauza starii de sanatate. „Era un munte de om”, sustine prietenul sau.

Citeste si articolul :   Monica Pop, semnal de alarma: "Sunt interese mari si toti tac. Stiu ce vorbesc"

„Cand va spun ca am vazut, va vorbesc despre un om, un munte de om care nu bea si nu fumeaza de mai bine de 15 ani, un barbat de 47 de ani pe care de cand il cunosc, nu l-am auzit sa se planga de vreo durere, nu vorbesc de o boala, un om cu un moral de fier si cu o putere de lupta cum rar mi-a fost dat sa intalnesc.

Acest om pe care bine vi l-ati imaginat din putinele cuvinte de mai sus, a fost rapus in numai 8 zile de acest virus, Covid-19. Acum este in coma indusa pe un pat de spital din Paris, ducand poate ultima sa batalie, lupta pentru viata lui. Este prietenul meu!”, a scris Remus Radu pe contul sau de Facebook. Doua zile mai tarziu, pe 10 aprilie, Marian avea sa se stinga din viata, rapus de coronavirus, scrie fanatik.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.