Fermele din Germania care angajeaza romani la cules de sparanghel! Salariu pe ora sau kilogram

Fermele din Germania care angajeaza romani la cules de sparanghel continua sa recruteze personal, in ciuda pandemiei de coronavirus. Nemtii cauta de zor angajati in agricultura si sezonierii din Romania sunt printre cei mai apreciati.

Fermele din Germania care angajeaza romani la cules de sparanghel!

Trebuie specificat ca majoritatea fermelor agricole de sparanghel din Germania angajeaza atat femei, cat si barbati. Mai mult de atat, multi dintre acestia asigura si transport Romania-Germania, cazare, dar si masa de pranz.

Una dintre fermele care cauta sezonieri cu plecare imediata este localizata in 86570 Inchofen, 16775 Sonnenberg. Aici salariul poate sa fie de doua feluri. Cine doreste sa se angajeze trebuie sa stie ca poate lua bani pe kilogram, dar poate incasa si la ora.

Publicitate

Salariu pe ora sau kilogram

Concret, discutam despre 0,55 centi pe kilogram sau 9,35 euro pe ora. Atentie! Nu ramaneti cu toti acesti bani in mana pentru ca aici cazarea costa 6,50 de euro zilnic.

Citeste si articolul :   Sosoaca s-a dezlantuit: "Imi voi lua permis de port-arma. Pai in Rusia..."

Daca va doriti sa luati toate cele 3 mese in sistemul fermei agricole, atunci trebuie sa mai scoateti din buzunar 10 euro pe zi. Transportul gratuit din Romania, cu curse speciale charter.

O alta ferma anunta, de asemenea, plecari urgente. Companie din Germania care se ocupa cu domeniul agriculturii cauta urgent muncitori necalificati pentru angajare la cules sparanghel.

Atentie! In aceasta situatie se cere experienta in agricultura. Salarizarea este de 1800 euro/luna, in conditiile in care se lucreaza 40 de ore/saptamana + ore suplimentare. Cazarea este oferita de angajator cu toate cheltuielile incluse.

O alta ferma are un anunt si mai clar. Nemtii spun ca selecteaza barbati si femei pentru cules si sortat sparanghel. Durata contractului este stabilita deja. Astfel, se lucreaza pentru urmatoarele 3 luni de zile. Si in acest caz, cazarea este asigurata.

Salariu este de 1680 euro/luna, in timp ce programul de lucru se intinde pe durata a 10 ore/zi. Nemtii atrag atentia si spun ca angajeaza numai persoane care pot circula conform ordonantelor militare date de Guvernul Romaniei. Practic, acestia nu vor sa aiba de-a face cu persoane carantinate, izolate sau infectate cu COVID-19, scrie fanatik.ro

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.