CIRC de proportii in Parlament: Diana Sosoaca a pus in fata lui Florin Citu un sac negru

Diana Sosoaca, fosta senatoare AUR, a facut din nou circ in plenul Parlamentului in ziua in care se dezbatea si vota motiune de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Citu.  Sosoaca a adus un sac negru care se folosea pentru ingroparea decedatilor COVID si l-a futurat in fata colegilor sai. Ulterior, senatorea a pus sacul negru in fata lui Florin Citu.

Sosoaca, circ in Parlament in ziua in care s-a dat votul pe motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Citu.

„Voiam sa ii spun domnului Orban ca daca imi acorda 2 – 3 minute il ajut sa scape de domnul Citu. Am auzit aici de o dictatura care vaa dura cel putin 10 ani. Eu vreau sa il parafrazez pe Caragiale – Ai uitat neica ca e senator Sosoaca, ai uitat neica de senator Sosoaca si o sa iti trag o revolutie de o sa ma pomenesti. Trecand de la umor, ca asta face romanul rade cand e rau, idea este ca aceasta guvernare este inimaginabil de distrugatoare pentru poporul roman.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: "Nimeni nu este obligat sa se vaccineze. Si ceea ce este important, este ca oamenii sa cunoasca adevarul despre vaccin"

Ma uitam pe GPS sa vad unde sunt autostrazile pe care pot sa le schimb de o sa ma ratacesc prin ele ca sa ajung la Iasi in circumscriptie. Ma uitam sa vad unde este PIB, apropos deficit 9,7% din PIB fata de 3% preconizat. Ma uitam cum bolnavii cronici nu au dreptul nici acum sa intre in spitale sa se trateze. Ma uitam cu 26.000 de oameni au murit, vezi Doamne de COVID, ca sa aflam de la Ministerul Sanatatii ca doar 217 au fost morti de COVID, dar intre timp cei din urma morti, vin acum, vor fi cei dintai, ca sa se mai mareasca un pic numarul de morti”, a spus Sosoaca.

Publicitate

In timp ce se afla la tribuna, Diana Sosoaca a scos un sac negru si a explicat ca astfel erau pusi mortii decedati de COVID-19.

Publicitate

„Ma uitam la vaccinare. Eu stiam ca vaccinarea trebuie sa aiba motive medicale. Nu mici, nu mustar, nu trotinete si ar fi trebuit conform legislatiei nationale si internationale sa anuntati poporul roman si mai ales adolescentii si copiii ca aceasta vaccinare are efecte adverse. Cand domnule Citu va uitati in urma pe mainile dumneavoastra si ale intregului Guvern sta sange”, a completat Sosoaca.

Citeste si articolul :   Femeia care lucra in fabrica

In timpul unei interventii in plen a premierului Citu, senatoarea Sosoaca a venit in fata lui si a asezat un sac negru.

”Aici sunt voturile dumneavoastra. Nu veti putea fi iertati nicioadata” a spus senatoarea Diana Sosoaca.

”Faceti ceva. Nu stiu, luati-i sacul” a spus Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor.

Chestorul Senatului, Sergiu Vlad (USR-PLUS), o acuza pe Diana Sosoaca, senator independent, ca l-a agresat fizic marti, in timpul dezbaterilor motiunii de cenzura initiata de PSD. “Am luat sacul din fata domnului prim-ministru si l-am scos din sala de plen. A venit duua mine si mi-a zis sa-i dau sacul, iar eu i-am spus sa si-l ia. M-a prins de fata si mi-a zis: <in ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator si sunt chestor al Senatului. I-am spus ca la cat de agresiva este, nu ma mir ca este la al treilea divort. Este destul de violenta, verbal si fizic”, spune chestorul Senatului Sergiu Vlad.

Citeste si articolul :   Luis Lazarus, infectat cu coronavirus? Ce se intampla, de fapt, cu jurnalistul

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.