Povestea sfasietoare a lui Florin Condurateanu: “I-am tinut limba sa nu si-o inghita”

Indragitul jurnalist Florin Condurateanu a decedat pe data de 28 iunie. Decesul jurnalistului a cazut ca un traznet peste lumea mondena autohtona, mai ales ca barbatul nu dadea semne de boala.

Florin Condurateanu a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator. Sicriul cu trupul neinsufletit al marelui jurnalist a fost depus la Casa Presei, in sala de marmura. Razvan Condurateanu, fiul regretatului Florin Condurateanu il vegheaza la capatai.

Cunoscutul jurnalist ascundea o adevarata drama. El a vorbit in urma cu ceva timp despre disparitia parintilor sai, care au decedat in acelasi spital, la o distanta de 10 luni.

Florin Conduraseanu a fost invitat la emisiunea “Agentul VIP”, pe care Cristi Brancu o modereaza la Antena Stars unde a dezvaluit marea tristete din sufletul sau.

Publicitate

“La Fundeni mi-au murit ambii parinti, la distanta de zece luni. S-au iubit foarte mult. Cand ti-au murit parintii simti ca ai fost impuscat in aripa. Tata era conferentiarul lui Mina Minovici. A scapat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier in Siberia.

Tata s-a imbolnavit de inima si din insuficienta cardiaca a facut edem pulmonar. Isi pierdea cunostinta. I-am tinut limba sa nu si-o inghita. La spital l-au ingrijit teribil, dar a doua zi, cand m-am dus sa-l vizitez facuse stop cardiac. Eram in primul an de facultate.

Citeste si articolul :   Dr. Iulia Belc, medic de la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol, a invins teama dupa ce a cunoscut povestile romanilor repatriati din zonele rosii - „Dupa aceasta perioada, ne vom reinventa!”

Mama mea, care avea o functie importanta pe linie economica la Fundeni, a facut, de la tensiune, un atac cerebral stand de vorba cu mine. Vorbeam cu ea si vedeam cu ii impietreste gura.

Am chemat salvarea si m-am dus la spital. A stat sase zile in coma. Au murit amandoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a marturisit Florin Condurateanu.

“Mama l-a iubit enorm pe tata. Cand s-a imbolnavit de inima ii lega si sireturile. Deodata s-a trezit fara el si a murit la zece luni distanta”, a adaugat Florin Condurateanu.

“De 15 ani nu i-am mai visat niciodata…”, a mai spus jurnalistul.

Indragitul jurnalist va trai prin miile de emisiuni TV si interviuri, prin carti si articole de suflet si va ramane vesnic in memoria romanilor prin expresia „va pup pe suflet”.

Dumnezeu sa-l aiba in paza!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.