Mario Iorgulescu ramane in libertate! Rasturnare de situatie: judecatorii au anulat mandatul de arestare. Ce spune avocatul

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, cel care a provocat un accident mortal anul trecut, ramane in libertate. Desi Tribunalul Bucuresti solicitase in martie arestarea in lipsa a acestuia, lucrurile au capatat o alta intorsatura.

Concret, Cristian Ene, avocatul lui Mario Iorgulescu, a contestat decizia Tribunalului si a avut sorti de izbanda la Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, conform Gandul, mandatul de arestare a fost anulat.

Decizia de arestare in lipsa a lui Mario Iorgulescu fusese luata de Tribunalul Bucuresti la inceputul lunii martie.

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Procedura de la fond a fost ilegala”

Publicitate

Cristian Ene, avocatul lui Mario Iorgulescu, a confirmat pentru GSP.ro ca mandatul de arestare al clientului sau a fost anulat.

„Astazi s-a dispus, de catre instanta Curtii de Apel, anularea mandatului pentru ilegalitatea procedurii de la fond. Dosarul a fost trimis spre rejudecare la Tribunal, in mod legal. Urmeaza casarea cu trimitere spre rejudecare deoarece procedura de la fond a fost ilegala!”, a punctat Cristian Ene.

Citeste si articolul :   Virgil Musta, despre venirea celui de-al patrulea val al pandemiei de Covid-19 in Romania.

In acest moment, Iorgulescu jr. se afla internat la o clinica din Italia, acolo unde a fost transferat pe 31 octombrie 2019.

Cazul lui Mario Iorgulescu a starnit rumori si in spatiul public, iar Raed Arafat, secretarul de stat din partea MAI, a anuntat ca masurile impotriva celor prinsi la volan dupa ce au consumat droguri trebuie inasprite:

„Masurile care se iau impotriva celor care consuma droguri la volan si masurile de prevenire dupa depistare poate ca vor trebui inasprite.

In sensul ca o persoana depistata cu consum de droguri sa se asigure ca nu mai conduce autovehiculul doar daca persoana respectiva nu mai consuma droguri.

Pentru ca acest consum de droguri nu este un lucru simplu. E mult mai greu decit consumul de alcool. Deci consumul de droguri si condusul nu trebuie sa fie combinate niciodata”.

„Va trebui, la un moment dat, sa ajungem acolo cu legea adica daca te prinde ca ai consumat si iti retrage carnetul, o luna, doua sau trei si sa se demosntreze apoi ca nu mai consumi droguri la volan, vedem ca ucide ca si alcoolul.

Citeste si articolul :   Angajatii Ambulantei Olt dau in judecata institutia. Vor 1 mil euro, dupa ce s-au infectat cu Covid

Numai ca la droguri dependenta este una foarte greu de combatut si care creste si creste si trebuie sa fim foarte atenti cum combatem acest aspect.

Parerea mea este ca legea trebuie sa permita suspendarea carnetului pina la o atestare ca persoana este curata de consumul de droguri pentru o perioada de timp”, a mai spus Raed Arafat.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.