Spitalul Universitar Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu SARS-CoV-2

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv la infectia cu noul coronavirus, incepand din data de 22 martie si pana acum, anunta, luni, Grupul pentru Comunicare Strategica.

In ultimele trei zile au fost confirmate pozitiv doua cadre medicale si un pacient, conform raportarii managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

In data de 3 aprilie, Grupul pentru Comunicare Strategica a comunicat ca la nivelul intregii tari 475 de cadre medicale aveau Covid-19. La Bucuresti erau 65 de cadre medicale.

La randul sau, Federatia Nationala Sindicala “Ambulanta” din Romania a informat, luni, ca 80 de angajati ai Serviciilor Publice de Ambulanta sunt confirmati pozitiv cu COVID-19, iar 269 se afla in izolare, scrie Digi24

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.