ULTIMA ORA: Boris Johnson, infectat cu coronavirus, a fost dus la terapie intensiva

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, a fost transferat la sectia de terapie intensiva a spitalului in care este internat, scrie BBC. Boris Johnson a fost confirmat cu coronavirus in urma cu 10 zile.

Boris Johnson ii ceruse, anterior, ministrului sau de Externe sa il inlocuiasca temporar. Prim-ministrul britanic, in varsta de 55 de ani, a fost internat, duminica, la spitalul Saint Thomas din Londra, cu „simptome persistente” de Covid-19.

Publicitate

Purtatorul de cuvant al guvernului britanic a afirmat ca transferul premierului la sectia de terapie intensiva a fost facuta la sfatul echipei medicale care se ocupa de el si ca in acest moment acesta primeste o „ingrijire excelenta”.

„In cursul dupa-amiezei, starea prim-ministrului s-a agravat, iar la sfatul echipei sale medicale, el a fost transferat in sectia de terapie intensiva a spitalului”, se arata intr-un comunicat al guvernului de la Londra, citat de Digi24

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.