Veste trista, din pacate! Zi neagra in fotbalul romanesc. S-a stins un mare fotbalist! Dumnezeu sa-l odihneasca

Zi neagra in fotbalul romanesc. Martin Tudor, fostul portar al Stelei, a suferit un infarct si a decedat la doar 43 de ani. Medicii au intervenit prompt, dar nu au putut sa-l salveze pe fostul goalkeeper.

Martin Tudor, fostul portar al Stelei a decedat la 43 de ani

Martin Tudor se afla la Resita cand a suferit infarctul, iar din pacate medicii nu au mai putut sa-i salveze viata fostului portar de la Steaua.

De-a lungul anilor, Martin Tudor a castigat doua titluri de campion al Romaniei cu Steaua in sezoanele 2000-2001 si 2004-2005, reusind sa cucereasca si Supercupa Romaniei in anul 2001.

Publicitate

„Sunt devastat! Acum am aflat vestea!”

Gheorghe Chivorchian, cel care l-a adus pe Martin Tudor la Daco Getica, a fost devastat de vestea trista: „Sunt devastat… Am aflat acum vestea. A facut infarct, saracul! Nu-mi vine sa cred. Ce tragedie!

Stiu doar ca era la Resita si a facut infarct. N-a mai putut fi salvat. Dumnezeu sa-l ierte”.

Citeste si articolul :   In ultimii 30 de ani, trilioane de tone de gheata au disparut de pe suprafata Pamantului

Daniel Oprita, fostul coleg al lui Martin Tudor de la Steaua, nu poate concepe trecerea in nefiinta a fostului sau prieten: „Nu-mi vine sa cred! Este o veste… Stau pe telefoane si eu. Era la Resita cu treaba.

Nu stiu nici eu foarte multe detalii. E o tragedie! Imi pare atat de rau. Nici nu stiu ce sa mai zic…”.

„Sunt socat! Nu pot sa vorbesc de Tudorica… Nu-mi vine sa cred! Intelegeti-ma, va rog”, a fost reactia lui „Rika” Neaga, coechipier cu Martin Tudor la Steaua.

Publicitate

Dorinel Munteanu a oferit mai multe amanunte despre decesul lui Martin Tudor: „Totul s-a intamplat acum doua ore (n.r. in jurul orei 10:00). Era acasa, la Resita! Ambulanta a ajuns foarte repede la el, dar din pacate nu s-a mai putut face nimic.

S-au facut toate manevrele de resuscitare, dar s-a intamplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, saracul… Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie, a dat amanunte pentru GSP.RO, Dorinel Munteanu”.

Citeste si articolul :   Medicul Virgil Musta: Ce este bine sa stim despre COVID-19 si ce devine CRUCIAL pentru zilele urmatoare!

„Eu am fost coleg cu el la Steaua intre 2004 si 2005. Dupa pentru ca aveam nevoie de un baiat serios am decis sa-l iau cu mine la CFR Cluj! Era un om minunat, un baiat serios, muncitor. Si foarte tanar.

Sunt daramat de aceasta veste, nu mi-a venit deloc sa cred… Este o tragedie. Singura lui problema era ca fuma, dar n-avea cum sa i se traga nenorocirea asta de la asa ceva. Dumnezeu sa-l ierte”, a precizat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro.

„Nu-mi vine sa cred… Cum sa moara Marin Tudor? Doamne, Dumnezeule! Ce veste proasta… Nu se poate. Nu se poate! Nu-mi vine sa cred asa ceva. Dumnezeu sa-l ierte. N-am cuvinte”, au fost cuvintele lui Dani Coman, presedintele Astrei Giurgiu, potrivit fanatik.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.