In acest moment, in Romania sunt 1952 bolnavi de coronavirus, dupa confirmarea a 192 de noi cazuri de infectare.

In acest moment, in Romania sunt 1952 bolnavi de coronavirus, dupa confirmarea a 192 de noi cazuri de infectare.

Grupul de Comunicare Strategica anunta 192 de noi cazuri de infectare cu coronavirus in Romania, bilantul total al infectarilor ajungand la 1952.

Pana astazi, 30 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.952 de persoane confirmate pozitiv, 180 au fost declarate vindecate si externate (55 la Timisoara, 85 la Bucuresti, 19 la Iasi, 7 la Craiova, 11 la Constanta si 3 la Cluj).

Publicitate

Totodata, pana acum, 44 de persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau, Timisoara, Cluj, Neamt, Hunedoara, Constanta, Ialomita si Satu Mare, au decedat.

Publicitate

De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 192 noi cazuri de imbolnavire. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 1 si 90 de ani”, se arata intr-un comunicat de ultima ora al autoritatilor.

Citeste si articolul :   Eugen Tomac: 10 masuri care pot fi luate rapid de catre autoritati.

La ATI, in acest moment, sunt internati 53 de pacienti, dintre care 33 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.