George Simion, co-presedintele AUR, prima declaratie dupa inchiderea urnelor: “Sunt pasibili sa ajunga in inchisoare”

George Simion, o-presedintele AUR, a declarat ca Alianta pentru Unirea Romanilor nu va intra in nicio coalitie de guvernare.

„Este o mare victorie pe care reusim sa o obtinem la un an de existenta a Aliantei pentru Unirea Romanilor. Se anunta a fi un rezultat foarte bun, am luat peste cele 500.000 de voturi pe care ni le-am propus si care ar trebui sa ne asigure intrarea in Parlament, daca tot procesul electoral se desfasoara asa cum trebuie. Felicitari sutelor de mii de sustinatori. (…)

Este o viitoare victorie care va apartine. Este o victorie a neamului romanesc. (…) Nu o sa va dezamagim, nu o sa tradam, nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare, suntem oamenii faptelor. Suntem oamenii care am promis ca nu vedem nicio diferenta intre partidele lui Klaus Iohannis si partidele lui Marcel Ciolacu”, a declarat George Simion, dupa inchiderea urnelor, potrivit Agerpres.

Conform declaratiilor acestuia, reprezentantii AUR care vor intra in Parlament vor vota fiecare initiativa “in interesul neamului romanesc”.

“Rog fiecare reprezentant din sectiile de votare sa aiba grija de fiecare vot. (…) Rog presedintii de sectii sa nu admita nicio frauda, pentru ca sunt pasibili sa ajunga in inchisoare. (…) O sa contestam procesul electoral din diaspora. Ce s-a intamplat acolo a fost o uriasa bataie de joc. Este o frauda a sistemului condus de Klaus Iohannis impotriva votului cetatenilor romani de peste hotare”, a mai spus liderul AUR.

Citeste si articolul :   George Simion, co-presedintele AUR, prima declaratie dupa demisia lui Orban: "A fost o bataie de joc"

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, la comanda Antena 3, Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a obtinut 5,3% la Senat si 5,2% la Camera Deputatilor.

Autor