CTP, editorial transant: Toti supravietuitorii coronavirusului sa ramana cu sechele pe viata

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu surprinde din nou cu un mesaj dur pentru cei caree nu respecta regulile stabilite de autoritati in epidemia de coronavirus.

„Nu vom muri cu totii de covid. Unii se vor vindeca, altii nu-l vor lua. Sper insa ca toti supravietuitorii acestei molime sa ramana cu niste sechele. Pe viata.

Cum ar fi:

– O crunta durere de cap cand faci rau cuiva pe care nici nu-l cunosti. Astfel incat celor tineri sa le pese ca ii pot ucide pe cei batrani nebagandu-i in seama. Iar batranii, chiar daca nu le mai pasa prea mult de viata lor, sa incerce sa nu ajunga la terapie intensiva in vreme de epidemie, caci vor ocupa locul unui om care vrea si poate sa traiasca.

– Paralizia mainilor si picioarelor in timp ce parchezi pe linia de tramvai, ca ai o treaba vizavi. Sau incerci sa te sui la volan cu niscai alcool in cap, stins cu droguri.

Citeste si articolul :   Fapte interesante despre Bucuresti pe care probabil nu le stiati

– O usoara ameteala la gandul ca, desi de bastina din Ilfov, esti un locuitor al Romaniei. Al Europei. Al Pamantului.

– O senzatie de greata violenta inainte de a arunca in iarba un pet sau un pachet de tigari gol.

– Stare generala proasta, cauzata de refuzul de a darui macar 10 lei pentru copiii si animalele care sufera.

– Intrarea in cap a ideii nebunesti, era sa zic neromanesti, ca regulile nu sunt facute sa fie fentate, ele sunt facute sa fie respectate.

– Amintirea aerului curat respirat in orase multumita covidului.

– Absenta parerii de rau ca virusul inchide bisericile la fel cum inchide molurile. Ca preotii nu sunt decat niste oameni, supusi covidului. Intelegerea faptului ca Dumnezeu are si el o varsta, intra in categoria vulnerabila”, este textul publicat de scriitorul si gazetarul Cristian Tudor Popescu pe republica.ro, potrivit romaniatv.net.

Autor