Zi neagra in Spania. Situatia devine tot mai dramatica

Spania anunta inca 769 decese, un bilant record pe o zi

Spania a inregistrat 769 de decese din cauza epidemiei de COVID-19 in ultimele 24 de ore, un nou record pentru aceasta tara, a comunicat vineri Ministerul Sanatatii, transmit AFP si Reuters.

Astfel, numarul total al deceselor a ajuns la 4.858.

De miercuri pana joi, bilantul cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus a urcat de la 56.188 la 64.188, potrivit cifrelor comunicate de Ministerul Sanatatii, potrivit stirileprotv.ro.

Publicitate

Africa de Sud anunta primele doua decese si peste o mie de cazuri confirmate de contagiere

Articolul continuă după reclame

Africa de Sud a inregistrat vineri primele doua decese provocate de COVID-19 si peste o mie de cazuri confirmate de contagiere cu coronavirus, a anuntat vineri ministrul sanatatii Zweli Mkhize, in timp ce tara a intrat intr-o perioada de izolare de trei saptamani, informeaza AFP.

“Am inregistrat primele doua decese de COVID-19. Doua persoane au murit in provincia Western Cape” (sud-vest), a declarat Mkhize, potrivit unui comunicat de presa in care se mai mentioneaza ca numarul cazurilor de imbolnavire” a depasit pragul de o mie”. Joi, fusesera recenzate 927 de cazuri.

Citeste si articolul :   Revenirea in tara a 306 cetateni romani care lucrau pe vase de croaziera din America

Pe fondul extinderii exponentiale a bolii, presedintele Cyril Ramaphosa a impus celor 57 de milioane de sud-africani o perioada de izolare de trei saptamani care a inceput vineri la miezul noptii, ora locala (22:00 GMT, joi).

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.