Mama unui bebelus de doar 2 luni traieste un cosmar: “Fetita mea se lupta cu COVID-19! Nu mai putea respira, asa ca au pus-o pe ventilatie. Rugati-va pentru ea”

O tanara mamica a postat zilele acestea o fotografie pe internet, prin intermediul careia cere familiei si prietenilor sa se roage pentru fetita ei in varsta de doar 2 luni, care este in stare grava la spital dupa ce a fost infectata cu COVID-19.

”Deeeci… Ellie a fost testata pozitiv pentru COVID-19”, posteaza Ashley Hildebrand alaturi de fotografia micutei.

”Eu si Sean trebuie sa ne autoizolam pentru 2 saptamani, departe de ea. Va rugam sa va rugati pentru noi, sa trecem de aceasta perioada cu bine”, adauga femeia din Carolina de Sud.

Ashley a adaugat ca inca nu a fost testata pentru coronavirus.

Publicitate

”Din moment ce fiica mea are virusul, este aproape imposibil sa nu il am si eu”, comenteaza femeia.

”Nu am si nu am avut niciun fel de simptome. Ma voi autoizola pentru 11-14 zile. Nu sunt sigura daca izolarea mea a inceput de vineri sau nu, din moment ce eu sunt in carantina de cand ea a fost depistata”, a adaugat.

Citeste si articolul :   Managerul Spitalului Judetean Focsani, infectat cu coronavirus, transferat cu izoleta de la hotel la spital

Mama Ashley a povestit cum Ellie a fost diagnosticată cu coronavirus

Dupa ce a fost bombardara cu mesaje, tanara s-a vazut nevoita sa faca niste precizari cu privire la starea de sanatate a micutei.

”Nu a avut niciun simptom. Iar plamanii ei erau foarte bine joi, cand am fost la controlul de doua luni.

”Vineri, in timp ce se juca cu un biberon, s-a rostogolit si parea consipata. A inceput sa tipe si sa planga, dupa care s-a oprit. Atunci a inceput sa respire cu dificultate”, a declarat femeia.

”Am sunat la 911. Cand paramedicii au ajuns, oxigenul ei ajunsese deja la 58. Cand in spital a devenit hipotermica, mi-au spus ca asa se intampla uneori copiilor, in loc sa faca febra”.

Medicii au testat-o pe micuta pentru coronavirus, doar pentru siguranta. Insa niciunul nu credea ca rezultatul va fi pozitiv, scrie thesun.co.uk.

Postarea tinerei a devenit virala

”Sincer, niciun doctor sau asistenta nu ar fi crezut ca rezultatul va fi pozitiv, deoarece simptomele nu erau specifice”.

Ashley a contestat parerile celor care spun ca fetita a dezvoltat boala din cauza vaccinului pe care l-a primit.

Citeste si articolul :   Emily Burghelea, reactie dura la adresa Mirelei Vaida si a emisiunii Acces Direct: "S-a depasit cu mult limita...

”Ma gandesc sa cer un raport post-vaccinare, pur si simplu pentru ca s-a intamplat imediat dupa vaccin si cred ca merita depus la dosar. Dar nu, asta nu s-a intamplat din cauza vaccinului”, a declarat femeia.

Au inceput sa o mai deconecteze de la ventilator si speram ca, intr-o zi, doua, sa nu mai aiba nevoie. Daca va scapa de respiratia mecanica, ii vor putea scoate si tuburile prin care este hranita si vom putea reveni la biberon. Astfel incat, daca va incepe sa manance bine, o vor lasa sa vina acasa”, a concluzionat femeia.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.