Nelu Balasoiu, in coma, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de fiul sau

Interpretul Nelu Balasoiu se afla in stare critica in aceste momente.

Dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, artistul in varsta de 71 de ani trece acum prin cea mai grea incercare.

Nelu Balasoiu a ajuns de urgenta pe mainile medicilor dupa ce s-a infectat cu coronavirus, iar apoi a suferit si un accident vascular cerebral.

In aceste momente, starea lui este critica.

Publicitate

Ionut Balasoiu, fiul lui Nelu Balasoiu, apel catre oameni: “Sa ne rugam pentru o minune”

Vestea tragica despre starea lui Nelu Balasoiu a fost facuta chiar de fiul lui, pe pagina de Facebook a tatalui sau, de care se si ocupa.

Ionut Balasoiu i-a rugat pe oameni sa se roage pentru tatal lui, astfel incat sa treaca cu bine si de acest moment critic.

Articolul continuă după reclame

“Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit. Semnat: Ionut Balasoiu”, scrie wowbiz.ro

Citeste si articolul :   Legile nu sunt pentru el. Serban Huidu a pecit-o din nou

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.