Nelu Balasoiu, in coma, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de fiul sau

Interpretul Nelu Balasoiu se afla in stare critica in aceste momente.

Dupa ce in ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, artistul in varsta de 71 de ani trece acum prin cea mai grea incercare.

Nelu Balasoiu a ajuns de urgenta pe mainile medicilor dupa ce s-a infectat cu coronavirus, iar apoi a suferit si un accident vascular cerebral.

In aceste momente, starea lui este critica.

Publicitate

Ionut Balasoiu, fiul lui Nelu Balasoiu, apel catre oameni: “Sa ne rugam pentru o minune”

Vestea tragica despre starea lui Nelu Balasoiu a fost facuta chiar de fiul lui, pe pagina de Facebook a tatalui sau, de care se si ocupa.

Ionut Balasoiu i-a rugat pe oameni sa se roage pentru tatal lui, astfel incat sa treaca cu bine si de acest moment critic.

Publicitate

“Dragii nostri, vestile nu sunt bune. Din pacate tata a fost testat ieri iar astazi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat ca a suferit si un accident vascular cerebral, iar acum se afla in coma. Haideti sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune in aceste zile sfinte. Ma simt coplesit. Semnat: Ionut Balasoiu”, scrie wowbiz.ro

Citeste si articolul :   Prinsi cu drona: Gratar la miez de noapte in zona carantinata din Suceava. Protagonisti, locuitori ai celebrei comune Patrauti

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.