ULTIMA ORA: 144 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Bilantul infectiilor ajunge la 906 cazuri. 13 persoane au DECEDAT din cauza COVID-19

Pana astazi, 25 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 23 la Bucuresti, 6 la Craiova, 2 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi). De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 144 de noi cazuri de imbolnavire, scrie digi24.ro.

Pana la aceasta ora, 13 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Craiova, Timisoara si Bacau, au decedat.

Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 3 ani si 79 de ani.

La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara.

Publicitate

Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 6.016 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala. Mentionam ca aceste cifre referitoare la persoanele carantinate si izolate nu cuprind cifrele cu privire la situatia din municipiul Bucuresti, pentru care vom comunica in cel mai scurt timp posibil.

Citeste si articolul :   Raed Arafat a facut anuntul. Ce se intampla cu restrictiile dupa proteste

Pana la aceasta data, la nivel national, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 in unitati medicale private.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 1.391 de apeluri la numarul unic de urgenta 112 si 9.359 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisa special pentru informarea cetatenilor.

Persoanele cu varste mai mari de 65 de ani, care prezinta urgente medicale, vor apela numarul unic de urgenta 112, pentru a fi preluate de serviciile de ambulanta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.