VIDEO. Armata a iesit pe strazi. Imagini din Piata Unirii din Bucuresti

Armata Romana a iesit in patrulare pe strazile din Bucuresti, in contextul starii de urgenta, de astazi de la ora 12:00 intrand in vigoare masuri mult mai restrictive in lupta contra noului coronavirus.

Mai multe Humvee au aparut in centrul capitalei, in Piata Unirii. Autoritatile spun ca nu exista motive de panica, militarii fiind prezenti in strada doar ca ajutor pentru politisti.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Politie Militara “Tudor Vladimirescu” au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere”, a transmis MApN pe pagina de Facebook.

La datorie! România, fii puternică!

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.#RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020

Miercuri, la Digi24, ministrul de Interne Marcel Vela a facut apel la responsabilitate in aceasta perioada, el declarand la ca daca oamenii ar fi respectat masurile impuse prin ordonanta militara 2 poate nu ar fi fost introduse conditiile din ordonanta militara 3.

Autor