ULTIMA ORA: Printul Charles, primul membru al Familiei Regale, testat pozitiv cu coronavirus. In ce stare se afla ACUM

Printul Charles, primul membru al Familiei Regale testat pozitiv pentru coronavirus, este „intr-o stare buna de sanatate”. Acesta s-a autoizolat acasa, in Scotia, cu Camilla, ducesa de Cornwall, „care nu are virusul”, spune Clarence House.

Printul Charles a fost testat pozitiv pentru coronavirus si prezinta „simptome usoare”, spune Clarence House.

Printul de Wales, in varsta de 71 de ani, a avut un „numar mare de angajamente” in ultimele saptamani si nu este posibil sa se constate unde a contactat virusul, a spus purtatorul de cuvant al acestuia.

Articolul continuă după reclame

Charles este primul membru al Familiei Regale care a fost diagnosticat cu Covid-19 si se incadreaza in una dintre categoriile cu cel mai mare risc, avand in vedere varsta sa, scrie mirror.co.uk.

Publicitate

Clarence House a spus ca starea de sanatate este buna si a lucrat de acasa in ultimele zile.

Camilla, ducesa de Cornwall, a fost testata negativ pentru coronavirus si se autoizoleaza la Birkhall, in Scotia, impreuna cu Charles.

Citeste si articolul :   Liviu Dragnea, aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova

Se spune ca ultima data cand a avut contact cu regina a fost pe 9 martie.

Testul pozitiv a fost realizat de NHS in Aberdeenshire.

Un purtator de cuvant al Clarence House a spus: „El prezinta simptome usoare, dar in rest, ramane in stare de sanatate buna si a lucrat de acasa de-a lungul ultimelor cateva zile.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.