Medicul Monica Pop, mesaj taios: “NE-ATI BLAMAT PE NEDREPT, NE-ATI SCUIPAT…

Medicul Monica Pop a postat pe contul sau de Facebook un mesaj dur pentru cei ce au blamat cadrele medicale:

Redam mesajul integral:

BRAVO MEDICI, ASISTENTI, INFIRMIERI, SISTEM de SANATATE cu PARTEA MEDICALA si ADMINISTRATIVA!

Dupa atitea CAMPANII de DENIGRARE,

Publicitate

ATI VAZUT CUM SINT IN REALITATE MEDICII ROMANI? TREBUIA SA VINA CORONA???!!!
NE-ATI BLAMAT PE NEDREPT, NE-ATI SCUIPAT, I-ATI ALUNGAT PE MULTI DIN TARA CU COMPORTAMENTUL VOSTRU ABJECT, ATI FACUT DOSARE PENALE NEDREPTE ATI DISTRUS ELITE! PRIVIND COPII Si ADULTI de a putea fi salvati!

ACUM VEDETI CIT DE JOS ATI FOST??? ATI FACUT TOTUL pentru a SCADEA INCREDEREA ROMANILOR IN MEDICI, IN SPITALE! Cu exagerari si minciuni ordinare a la Tolontan, etc!
“CIUBUCARII” SI “SPAGARII”- SINT LA DATORIE! CU PRETUL SANATATII SI AL VIETII LOR!!! AU SI EI FAMILII, COPII!

N-A FUGIT NICI UNUL, TOTI SINT PREZENTI LA NEVOIE SI LA DATORIE! ANI de zile niste abjecti ne-au blamat si injurat FACIND SPUME pe la unele posturi tv, in frunte cu DIGI 24! Si nu numai! V-ati facut publicitate de joasa speta cu medici blamati pe nedrept si cu cite un esec medical. NU conta ca sint milooane de acte medicale pozitive, vinati mereu ceva negativ! Si, daca nu era, inventati! Ca asta aduce ratting!

Citeste si articolul :   VIDEO Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid. Primele declaratii

NU ATI REABILITAT NICIODATA IMAGINEA UNUI MEDIC ATUNCI CIND S-A CONSTAT CA A FOST NEVINOVAT, dupa ce v-ati facut ratting pe subiect!

Publicitate

Fostul ministru al sanatatii vv voiculescu a distrus sau a incercat sa distruga si oameni si transplantul si sistemul! Se stie. A “macelarit” tot ce-a putut. A incercat sa scada increderea romanilor in medicina romaneasca!A minjit imaginea medicilor! Cu abjectii, cu inventii ordinare! NU doar el!! ! Pentru un capital electoral murdar!

Sint si posturi TV si JURNALISTI ADEVARATI, CORECTI,, care au relatat DREPT,care ne-au apreciat si aparat, dorind sa pastreze imaginea frumoasa a medicului in societate, asa cum de fapt merita. LE MULTUMIM DIN SUFLET!!!

ROMANI, V-ATI TREZIT din MINCIUNA?!

TREBUIA O ASTFEL de NENOROCIRE CA SA VA DATI SEAMA? Acum, de frica sa nu ne imbolnavim si sa ramineti si fara noi, ne plingeti de mila? “Vai, bietii medici si asistenti!!! Nu sint protejati destul!” Mizeriile unora continua! Critica orice! Laude? NUUU! Ce daca sint ok strategiile, blameaza tot!

Citeste si articolul :   E oficial! Mirela Vaida, rupe tacerea: Vulpita si Viorel au coronavirus!

A FOST MULT PREA MULT! DUREROS , URIT si GREU de INDURAT! DISTRUCTIV!
Unii medici au plecat, in ceruri cu suferinta asta nedreapta! Dupa o viata de daruire, de nopti nedormite si si de vindecat oameni! VENERATIE! Oriunde! Pe pamint si intre (stele!) Luceferi!
RUGATI DIVINITATATEA SA VA IERTE! SINT PACATE GRELE! DACA POATE!”

https://www.facebook.com/drmonicapop/posts/2702531859784404

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.