Veste trista, din pacate! S-a stins unul dintre cei mai talentati actori romani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitesti, s-a stins din viata la doar 26 de ani. Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani, Nedelea era internat de trei luni la Spitalul Fundeni din Bucuresti pentru un transplant de rinichi. A trecut prin mai multe operatii si au intervenit complicatii, scrie adevarul.ro.

Vestea mortii lui Andrei Nedelea a fost comunicata de catre colega sa Ada Dumitru, care a scris: ”Nu am cuvinte… sa ne uitam spre cer si sa ii zambim. De acum avem un inger…”

Articolul continuă după reclame

Jurnalul unui nebun, Migraaaanti, Nevestele vesele, Romantiosii, Experimentul P., Fania Fénelon sunt piesele in care Andrei Nedelea a jucat la Teatrul Al. Davila din Pitesti. La teatrul din Pitesti, Andrei Nedelea a fost coleg printre altii cu maestrul Constantin Cotimanis. De altfel, Constantin Cotimanis a postat un mesaj emotionant la scurt timp dupa aflarea vestii triste, scriind: ”Drum in lumina, copil frumos!”

Citeste si articolul :   Italia anunta ca va dezvolta propriul vaccin anti-Covid 19.

Andrei Nedelea, actor foarte talentat din tanara generatie, a trecut prin clipe de cosmar in urma unui transplant renal. Tanarul a fost in coma indusa, dar, printr-un miracol, starea lui s-a ameliorat, iesind din coma la sfarsitul lunii ianuarie. Din pacate, in ultimele zile, starea lui de sanatate se inrautatise.

Publicitate

Andrei Nedelea a obtinut Premiul pentru Cel mai bun actor in rol secundar la Gala Absolventilor UNATC 2018 pentru rolul Mary Sunshine din Chicago,dupa Bob Fosse si Fred Ebb, regia: Andreea Iacomita.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.