Mesajul viral al unui primar din Italia. “Cretinilor, stati in casa, lumea crapa”. VIDEO

Primarul micului oras Gualdo Tadino, din provincia Perugia din Italia a postat un filmulet pe Facebook, in care insista asupra importantei respectarii restrictilor, in contextul pandemiei de coronavirus.

Massimiliano Presciutti a declarat ca situatia din Italia „devine din ce in ce mai rea”, pentru ca mai mult de 400 de persoane mor zilnic, scrie ilgiornale.it.

In postare el a mai criticat cetatenii care nu respecta masurile luate, adresandu-le cuvinte injurioase si facandu-i inclusiv “cretini”. “Cretinilor, trebuie sa stati in casa, nu pricepeti ca lumea moare? 400 de oameni mor in fiecare zi si voi tot faceti pe smecherii, cautati tot felul de solutii ca sa iesiti din casa.”

. “Unde… va duceti sa stati la cozi? Unde mergeti cu cainii astia care parca au prostata inflamata?”

Publicitate

https://www.facebook.com/comunegualdotadino/videos/808742399636152/

„Trebuie sa stati acasa! Voi tot incercati sa gasiti o modalitate de a iesi din case. Nu va inteleg, sunteti iresponsabili. Avem doar un singur leac: sa stam acasa. Asa ca opriti-va cu comportamentul asta. Punem in pericol viata tuturor si trebuie sa fim responsabili”, a mai spus Presciutti.

Citeste si articolul :   Ce s-a descoperit in sangele italienilor. Ar putea fi cheia pentru vindecarea bolnavilor de Covid-19

El a mai adaugat ca spera ca in curand Guvernul sa aplice masuri si mai restrictive de atat, „pentru ca este nevoie”.

Pana acum, in Italia au fost confirmate aproape 60.000 de cazuri, printre care s-au inregistrat peste 5.000 de decese, precizeaza stirileprotv.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.