S-a aflat adevarul. Motivele pentru care Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit

Cu toate ca Razvan pare sa nu fie chiar atat de afectat de aceasta despartire, apropiatii acestuia spun altceva.

„De jumatate de an au inceput reprosurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fara un motiv foarte clar. Pur si simplu dorea mai mult. Inainte de pandemie, ei au luat o pauza, pentru ca fiecare sa se gandeasca ce isi doreste. Ea s-a intors mai apoi in casa lui si a incercat sa faca lucrurile sa mearga, insa pur si simplu si-a dat seama ca iubirea pentru Razvan s-a terminat.

A devenit prietenie. Bineinteles ca amandoi sufera, insa el este de-a dreptul terminat, a slabit, nu prea doarme, nu mananca. Razvan inca o iubeste foarte mult. Este un mare pacat, pentru ca ea a ramas alaturi de el in ciuda faptului ca a fost julita pentru divortul lui Razvan.

Iar acum, cand apele chiar s-au linistit, ea nu il mai iubeste. Nu mai exista sanse de impacare. Daca mai existau, el nu ar fi anuntat niciodata despartirea. Daca a facut-o, clar nu ai exista cale de intoarcere”, spun apropiatii.

Razvan a facut anuntul in mediul online: „Astazi, Lidia nu mai e fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert pe mine pentru ca nu am avut ce sa ofer cand, poate, ar fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Suntem in continuare o echipa si construim proiecte muzicale. Si in rest, doi fosti iubiti, actuali foarte buni prieteni”, a scris Razvan Simion.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.