Ultima ora: Inca 3 decese in Romania din cauza coronavirusului

Cu cat trec orele, situatia imbolnavirilor si deceselor in Romania provocate de COVID-19 se agraveaza. Avem 762 de persoane infectate. Sunt 186 de cazuri noi, in ultimele 24 de ore. 11 persoane au decedat.

16 persoane sunt in sectiile de terapie intensiva, iar 6 dintre ele sunt in stare grava.

Pana acum, 79 de persoane s-au vindecat de coronavirus in Romania. La nivel national s-au efectuat 12.600 de teste.

Si una dintre cele mai grave situatii este la Spitalul Judetean din Suceava. Potrivit unui comunicat al Federatiei Sanitas, nu mai putin de 92 de cadre medicale din unitatea medicala au fost diagnosticate pozitiv cu coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Iar la spitalele din Huedin si Turda, judetul Cluj, mai multi angajati au fost testati si trimisi in izolare, dupa ce pacientii pe care ii aveau in grija s-au dovedit a avea Covid 19.

Si la Iasi, 16 medici si asistenti medicali de la Sf. Spiridon au intrat in izolare. Ei lucrau la sectia de gastro-enterologie, unde un pacient a fost testat pozitiv cu coronavirus, potrivit stirileprotv.ro.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.