ULTIMA ORA: Un antrenor spaniol de fotbal s-a stins la 21 de ani de coronavirus. Tanarul a facut complicatii

Un antrenor spaniol de fotbal in varsta de 21 de ani s-a stins din cauza coronavirusului , suferind de o forma de leucemie .

Francisco Garcia, antrenorul echipei de tineret de la Malaga, Club Atletico Portada Alta , a avut o stare de sanatate subreda , acesta devenind mai vulnerabili la virus decat altii de varsta lui, desi el a fost informat ca ar avea cancer dupa ce a mers la spital cu simptome de coronavirus, potrivit independent.co.uk

Potrivit ziarului spaniol Malaga Hoy , Garcia a fost sfatuit sa solicite ajutor medical suplimentar dupa ce s-a luptat sa respire si i s-a spus ca are atat coronavirus, cat si pneumonie.

Cu toate acestea, i s-a mai spus ca are si leucemie, ceea ce a crescut nivelul de risc la care a fost expus dupa contractarea virusului.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Expertii in boli infectioase au spus ca Garcia probabil ca ar fi supravietuit atacului de coronavirus, daca nu avea leucemie.

Citeste si articolul :   Lista galbena, tarile incluse de Romania. Cine trebuie sa stea in carantina 14 zile

Clubul a facut urmatoarea declaratie: „Vrem sa exprimam cele mai profunde condoleante familiei, prietenilor si celor apropiati antrenorului nostru Francisco Garcia care ne-a parasit, din pacate.

“Acum ce facem fara tine, Francis?

“Cum vom continua sa cucerim … in liga? Nu stim cum, dar cu siguranta o vom face pentru tine.

“Nu te vom uita, odihneste-te in pace”.

Garcia era antrenorul echipei de juniori, presedintele clubului, Pep Bueno i-a adus un omagiu dupa ce a aflat trista veste..

Bueno a spus: “Francisco a fost un tip grozav si un antrenor foarte talentat. Cu totii suntem inca socati.

“Spitalul m-a sunat duminica la 19:00 pentru ami spune ca starea lui s-a stabilizat, dar apoi o ora mai tarziu din cauza coronavirusului si (cancerului) … Nu cred. Mi se pare imposibil.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.