ULTIMA ORA: Un antrenor spaniol de fotbal s-a stins la 21 de ani de coronavirus. Tanarul a facut complicatii

Un antrenor spaniol de fotbal in varsta de 21 de ani s-a stins din cauza coronavirusului , suferind de o forma de leucemie .

Francisco Garcia, antrenorul echipei de tineret de la Malaga, Club Atletico Portada Alta , a avut o stare de sanatate subreda , acesta devenind mai vulnerabili la virus decat altii de varsta lui, desi el a fost informat ca ar avea cancer dupa ce a mers la spital cu simptome de coronavirus, potrivit independent.co.uk

Potrivit ziarului spaniol Malaga Hoy , Garcia a fost sfatuit sa solicite ajutor medical suplimentar dupa ce s-a luptat sa respire si i s-a spus ca are atat coronavirus, cat si pneumonie.

Cu toate acestea, i s-a mai spus ca are si leucemie, ceea ce a crescut nivelul de risc la care a fost expus dupa contractarea virusului.

Expertii in boli infectioase au spus ca Garcia probabil ca ar fi supravietuit atacului de coronavirus, daca nu avea leucemie.

Clubul a facut urmatoarea declaratie: „Vrem sa exprimam cele mai profunde condoleante familiei, prietenilor si celor apropiati antrenorului nostru Francisco Garcia care ne-a parasit, din pacate.

Citeste si articolul :   Cine vine in locul lui Orban

“Acum ce facem fara tine, Francis?

“Cum vom continua sa cucerim … in liga? Nu stim cum, dar cu siguranta o vom face pentru tine.

“Nu te vom uita, odihneste-te in pace”.

Garcia era antrenorul echipei de juniori, presedintele clubului, Pep Bueno i-a adus un omagiu dupa ce a aflat trista veste..

Bueno a spus: “Francisco a fost un tip grozav si un antrenor foarte talentat. Cu totii suntem inca socati.

“Spitalul m-a sunat duminica la 19:00 pentru ami spune ca starea lui s-a stabilizat, dar apoi o ora mai tarziu din cauza coronavirusului si (cancerului) … Nu cred. Mi se pare imposibil.”

Autor