ULTIMA ORA: Rusia isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Rusia a devenit ultima tara care a anuntat ca isi va inchide granitele ca raspuns la modul cum se raspandeste  coronavirusul.

Masurile, care intra in vigoare la miezul noptii , vor dura cel putin sase saptamani pana la 1 mai. Ele reflecta restrictii similare impuse in Europa, deoarece natiunile incearca sa opreasca amenintarea virusului si adauga mai multe masuri fata de cele care sunt deja in vigoare.

Masurile nu vor afecta cetatenii rusi, diplomatii, echipajul sau cetatenii straini cu drept de rezidenta. De asemenea, se vor face exceptii si pentru cei care calatoresc in scopuri medicale.

Rusia, care are un nivel scazut de cazuri inregistrate pe fondul unui sistem de testare extrem de rationat, a fost speriata de modul cum se raspandeste coronavirusul in ultimele zile. In ultimele 24 de ore, bilantul a crescut la 93, scrie independent.co.uk.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.