Pentru prima oara, Arafat a marturisit motivul pentru care nu si-a intemeiat o familie: “Sunt din Damasc. La noi in familie

Raed Arafat a vorbit, pentru prima oara, despre viata lui personala. Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne a povestit ce a facut in Romania, la Revolutie. La acel moment, el era deja de 8 ani stabilit in tara. Venise la studii.

Raed Arafat vorbeste foarte rar despre familia si despre originile sale. Desi este stabilit in Romania de mai bine de 19 ani, de multe ori este privit, inca, drept un strain in tara noastra. Putini ii cunosc originile, dar si parcursul personal si profesional. In 1981, la varsta de 16 ani a emigrat in Romania pentru a studia medicina.

Raed Arafat s-a născut în Damasc. Revoluția din 1989 l-a prins în România
„Numai m-am născut acolo (n.r. în Damasc). Am trăit în Palestina. Eram în România la Revoluție. Eram student atunci. Am făcut specializarea în Anestezie și am lucrat în medicina de urgență toată viața.

Am rudele din partea mamei mele care stau în Damasc. Nu am mai vorbit cu ele în ultima perioadă, e o problemă și din cauza legăturilor în zonă. Am medici, farmaciști. Dacă era să mă consult cu familia, nu făceam nimic în România. Am lucrat 8 ani voluntar fără salariu. Aveam banii mei moșteniți de la tatăl meu. Primul salariu oficial în România l-am obținut în 1998, după ce am luat cetățenie.”, a povestit Raed Arafat, în emisiunea lui Marius Tucă transmisă pe Facebook de Mediafax.

Articolul continuă după reclame

La Revoluția din România, Raed Arafat a fost implicat în cursul evenimentelor. „Chiar am ajutat, la Cluj, în timpul Revoluției.”

Raed Arafat nu are nici soție nici copii

Pentru prima oara, Arafat a mărturisit și care e motivul pentru care nu și-a întemeiat o familie. Fiind extrem de pasionat de medicină și de meseria pe care a ales-o, și-a dorit să fie implicat 100% în această activitate. El a mărturisit că este dificil să te imparți între carieră și familie.

„Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a declarat Raed Arafat.

Citeste si articolul :   Ce fac furnicile in timpul epidemiei

Emisiunea integrală difuzată de MEDIAFAX se poate urmări aici:

https://www.facebook.com/mediafax.ro/videos/614749706012332/

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.