George Burcea, reactie neasteptata la 6 luni de la despartirea de Andreea Balan: “Am multe femei in viata mea…”

Lumea a fost uimita atunci cand Andreea Balan a anuntat ca divorteaza de George Burcea, la inceputul anului 2020. Cei doi pareau sa aiba o familie fericita si aveau si doua fetite minunate.

Casnicia lor s-a incheiat destul de involburat,dar acum, la 6 luni de cand au decis ca nu vor sa mai fie impreuna, cei doi sa fi ajuns la un numitor comun.

Andreea Balan are deja pe cineva in viata ei, iar George Burcea se ocupa in special de cariera. Cei doi s-au sicanat o vreme dupa ce a iesit la iveala ruptura, dar acum de dragul fetitelor lor vorbesc cu mult respect unul celalalt.

George Burcea a declarat ca din viata sa fac parte mai multe femei speciale. Le iubeste si le respecta pe toate pentru ca fiecare are un rol deosebit:

“Exista mai multe femei in viata mea carora le datorez iubire, respect si protectie pentru tot restul vietii. O iubesc pe mama ca m-a nascut si a avut grija de mine, pe bunica pentru ca m-a crescut si m-a invatat sa fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum si, bineinteles, pe fosta sotie careia ii multumesc pentru cele doua fetite sanatoase si minunate pe care mi le-a oferit. Mai am doua fetite care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a incerca sa le conduc pe un drum plin de dragoste si fericire. Dupa cum vedeti, am multe femei in viata mea si sunt mandru de acest lucru”.

Citeste si articolul :   Ultima zi a orasului Pompei

George Burcea a reusit sa treaca peste toare rautatile.

“In Romania esti un subiect fierbinte doar atunci cand te insori, faci copii, divortezi sau mori. Din pacate, lucrurile care apartin de domeniul in care activezi, conteaza putin spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar in toata aceasta perioada nu am oferit nici macar un singur interviu pentru ca stiam ca ei vor diseca fiecare cuvant spus de mine. Am preferat sa vad de grija fetitelor cat de mult posibil, de teatru, film si scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emotionala foarte buna. Pot spune ca traversez una dintre cele mai bune perioade ale vietii mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sanatosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta inseamna fericire pura. Multumesc lui Dumnezeu pentru tot”, a mai spus George Burcea.

Autor