Lovitura in cazul lui Mario Iorgulescu. Ce decizie au luat procurorii

Dosarul lui Mario Iorgulescu este acum intr-o noua etapa. Astfel, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a hotarat trimiterea in judecata a lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, pentru infractiunea comisa in septembrie 2019. Reamintim ca tanarul a accidentat mortal o persoana. Mario se afla sub influenta alcoolului.

„Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus, la data de 14 august 2020, trimiterea in judecata a inculpatului Iorgulescu Gino-Mario, pentru savarsirea infractiunilor de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante”, scrie in comunicatul transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

La inceputul anului, la data de 23 ianuarie, A fost emis un nou ordin european de ancheta, cu aducerea prealabila la cunostinta atat a calitatii de inculpat, cat si a schimbarii incadrarii juridice, activitate adusa la indeplinire de autoritatile judiciare italiene la data de 12 februarie 2020.

Mario Iorgulescu a omorat un om

Fiul lui Gino Iorgulescu a produs un grav accident de circulatie, soldat cu moartea unei persoane. In momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de barbatul care a decedat, Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus. 14.524 cazuri noi si 125 de decese

Sub influenta alcoolului si a substantelor interzise, Mario Iorgulescu a comis un accident grav pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui alt tanar, dupa ce a pierdut controlul automobilului Aston Martin pe care il conducea, evaluat la 300.000 de euro. Barbatul care a decedat avea doi copii, un baiat de 4 luni si o fata de 6 ani.

Autor