Lovitura dura pentru Andreea Balan. George Burcea ii ia fetitele?

Dupa ce s-a aflat de noua ei relatie cu Tiberiu Argint, Andreei Balan ii este teama ca George Burcea ii va lua fetitele.

Desi Andreea purta peruca de fiecare data cand mergea in vizita la noul sau iubit, in apartamentul acestuia, acum totul a iesit la iveala.

„S-au certat foarte rau. El va folosi toate armele in proces”, a spus o cunostinta apropiata a acestora.

Dupa 5 luni de la despartirea de fosrtul sau sot, Andreea Balan a fost vazuta la mare in compania noului sau iubit. Din aceasta cauza ii este frica sa nu ramana fara fetite. Aceasta noua relatie ar putea ingreuna sansele ca Andreea sa obtina custodia fetitelor.

Publicitate

Inca de la divort, Andreea isi doreste ca fetitele pe care le are cu George Burcea sa ramana la ea. Acum putin timp avea toate sansele sa obtina custodia lor pentru ca fostul ei sot a avut probleme din cauza consumului de substante interzise. Acum insa, cu noua relatie sansele par sa nu mai incline in favoarea sa .

Citeste si articolul :   Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Si-a cladit o imagine de luptator cu interlopii din vestul tarii.

”Andreea este extrem de nervoasa pentru ca s-a aflat de Tiberiu. S-a straduit mult sa-l ascunda, inclusiv la mare, de aia si-a cumparat o sapca… Acum se teme de ce va urma, de cum va actiona George impotriva ei. Ea vrea custodia exclusiva a fetitelor si se gandeste ca imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces impotriva ei. Ea si George s-au certat foarte rau, iar el va folosi, probabil, toate armele in proces…”, a declarat o cunoastinta a fostului cuplu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.