Nimeni nu se astepta la asa ceva. Cine a aparut la mormantul Madalinei Manole, chiar la 9 ani de cand s-a stins.

Indragita cantareata, Madalina Manole s-a luat viata chiar in ziua in care implinea 43 de ani. Vedeta a baut Furadan, un pesticid foarte toxic. Cand s-au implinit 9 ani de la moarte cantaretei, tatal, fratele si fanii au comemorat moartea artistei.

Sosia Madalinei Manole a aparut la mormantul artistei

Madalina Manole suferea de depresie dupa ce a nasut unicul fiu, dar si pentru ca nu mai era in centrul atentiei. ”Fata cu parul de foc” si-a pus capat zilelor chiar de ziua de nastere.

Familia artistei a mers la mormantul Madalinei Manole pentru comemorarea a 9 ani de cand a decedat. La cimitirul ploiestean Bolovani a aparut si sosia cantaretei, Monica. Tanara a depus flori si a aprins o lumanare la mormantul Madalinei Manole.

Sosia cantaretei nu semana la inceput la inceput cu indragita Madalina Manole, dar tanara  a inceput sa semene tot mai mult cu idolul ei, si-a vopsit parul roscat. Monica a declarat ca si-a facut acasa un altar in amintirea regretatei cantarete. Monica s-a fotografiat cu tatal si fratele regretatei artiste pentru a pastra vie amintirea Madalinei Manole.

Artista a lasat in urma un baietel de un an, o familie inlacrimata, dar si multe intrebari care nu si-aumai gasit raspunsul nici pana la aceasta ora.

Citeste si articolul :   Veste trista, din pacate. Nelu Balasoiu, in stare grava la Spitalul Judetean Suceava!

Madalina Manole a lasat un bilet de adio in care a spus de ce si-a luat viata. „Tata o viseaza destul de des. Madalina ii spune mereu ca nu a facut tot ce s-a spus despre ea, si ca acum este fericita acolo, cu Serban, primul ei sot, si cu mama”, a marturisit fratele artistei, Marian Manole.

Familia cantaretei nu si-a mai vazut nepotul de la moartea Madalinei. Petru Mircea l-a crescut singur pe fiul sau si a incercat mereu sa il fereasca de rudele fostei sale sotii. Chiar si cand merge la mormantul artistei se ascunde sa nu fie vazut.

Madalina Manole, biografie

Madalina Manole, pe numele ei real Anca Magdalena Mircea, anterior Magdalena – Anca Manole, (n. 14 iulie 1967, Valenii de Munte, judetul Prahova — d. 14 iulie 2010, Otopeni, judetul Ilfov) a fost o cantareata, compozitoare si instrumentista romana.

Magdalena-Anca Manole s-a nascut la data de 14 iulie 1967 in orasul prahovean Valenii de Munte,[5] fiind primul copil al cuplului format din Ion si Eugenia Manole; la un an distanta se naste Marian, singurul frate al Madalinei.[6][7]Interpreta a mostenit pasiunea pentru muzica de la mama sa, care canta muzica populara.

Citeste si articolul :   Cum s-a stins, de fapt, tatal Madalinei Manole. Marian Manole, dezvaluiri dureroase despre ultimele clipe ale lui Ion Manole

In copilarie, fiind dornica sa cunoasca tainele chitarei, tanara artista ia lectii de la Ana Tetelea Ionescu, o cantareata de muzica folk din Ploiesti. La varsta de cincisprezece ani devine membra a Cenaclului Tineretului prahovean, condus la vremea respectiva de poetul Lucian Avramescu. Concomitent, Madalina Manole si-a continuat studiile frecventand cursurile Liceului de Chimie din Ploiesti,  pe care l-a absolvit ulterior. De asemenea, Madalina Manole a terminat Scoala de controlori trafic aerian Baneasa si a lucrat timp de 4 ani in acest domeniu.

In adolescenta tanara interpreta, vrand sa se afirme in planul muzical, formeaza impreuna cu Stefania Ghita duetul Alfa si Beta,[12][13] cu care participa la spectacolele Cenaclului Flacara. De asemenea, Madalina Manole devine cea mai tanara membra participanta a Cenaclului Serbarile Scanteii Tineretului si concomitent colaboreaza cu diversi interpreti precum Victor Socaciu sau Rosu si Negru.

Intre anii 1982 si 1985 cantareata urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, facand parte din grupul care i-a avut ca mentori pe Mihaela Runceanu si Ionel Tudor.[18][19] La finele anilor 1980 Dan Stefanica ii incredinteaza piesa „Pentru noi nu poate fi alt cer”, care figureaza pe coloana sonora a filmului „Nelu”, in regia lui Dorin Doroftei. Cu aceasta ocazie, interpreta joaca si primul rol intr-un film.

Autor