Tanara care a raspandit coronavirusul in Hunedoara, reinternata la o zi dupa externare.

Tanara de 26 de ani din Valea Jiului, care a infectat o multime de oameni cu coronavirus, a ajuns din nou in spital. Familia ei s-a plans de modul in care au reactionat autoritatile carora le-a cerut ajutor.

Tanara de 26 de ani care a infectat cu coronavirus cel putin 13 oameni si a trimis in izolare alte peste 40 de persoane, dupa ce a ascuns faptul ca s-a intors din Italia si ca trebuia sa ramana in izolare, a ajuns din nou in spital, la o zi dupa ce a fost extrenata. Situatia femeii a starnit noi controverse. Familia ei s-a plans ca este in stare grava si ca nu beneficiaza de sprijin din partea autoritatilor.

Cadrele medicale au sustin ca acuzatiile acesteia sunt exagerate.

Marti, 10 martie, hunedoreanca a fost depistata pozitiv cu virusul Covid 19 si a fost internata in Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara. Sambata, 14 martie, dupa ce doua testari epidemiologice consecutive i-au iesit negativ, medicii au decis externarea sa. Duminica, in jurul orei 3 dimineata, tanara a fost adusa acasa, in Valea Jiului, unde trebuia sa ramana in izolare inca 14 zile. Cateva ore mai tarziu, mama fetei a sunat la 112, anuntand ca aceasta are probleme neurolgice grave.

La scurt timp, apartinatorii fetei s-au plans presei din Valea Jiului ca sunt ignorati de autoritati.

Publicitate

„Am sunat la 112, dar ni s-a spus ca in cazul ei trebuie sa sunam inapoi la spitalul din Timosoara si nu au vrut sa o preia. Va rog sa ne credeti ca este foarte grav. Are dureri cumplite de spate si nu stim ce sa mai facem, Nici nu putem sa o ducem noi cu masina, ca probabil iar incalcam vreo interdictie. Nu stim ce sa ne mai facem si ei ii este foarte, foarte rau”, a anuntat familia acesteia, citata de cronicavj.ro.

Ea a fost, insa, preluata de un echipaj de ambulanta si adusa la spitalul din Deva.

„A inchis” Neurologia din Petrosani

Situatia pacientei a fost cu atat mai complicata, intrucat sectia de Neurologie din Petrosani a ramas inchisa, dupa ce cadrele medicale au intrat in izolare, unele fiind infectate cu Covid 19, chiar de catre tanara.

Citeste si articolul :   Nicusor Dan: Gabriela Firea e sursa frigului din apartamentele dumneavoastra

Dupa ce au fost indeplinite formalitatile necesare, tanara a fost preluata de un echipaj al Ambulantei si adusa la Spitalul Judetean de Urgneta din Deva, unde a ramas internata la sectia de Boli Infectioase, dar pentru a fi tratata de probleme neurologice.

Citeste mai multe pe adevarul.ro

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.